Ana Sayfa / Manşet / Osmangazi Köprüsü araç lastikleri patladı

Osmangazi Köprüsü araç lastikleri patladı

Osmangazi Köprüsünde araçların lastikleri patlıyor. Osmangazi Köprüsü ara lastikleri neden patladı tuzaklar mı var  sorusu. Osmangazi Köprüsünde seyir halindeki peş peşe giden 10’dan fazla aracın lastikleri patladı. Çok sayıda aracın aynı anda lastikleri patlayınca sürücülerden bazıları hemen araçlarını emniyet şeridine çekti. Bazı araçlar sol şeritte kalırken, bu durum kazaya da davetiye çıkardı. O anlar trafikteki başka sürücülerin kamerasına yansıdı.

Osmangazi köprüsü araç lastikleri neden patlıyor, yolda tuzak mı var sabotaj mı düzenlendi sorusu. Osmangazi Köprüsü geçişinde Bursa’dan İstanbul istikametinde seyir halinde olan 10’dan fazla aracın lastiği eş zamanlı olarak patladı.

BAZILARI KENDİ DEĞİŞTİRDİ, BAZILARI LASTİKÇİYE GİTTİ
Araçlardan bazılarının lastikleri emniyet şeridinde değiştirilirken, bu durum kazaya da davetiye çıkardı. Bazı sürücüler ise lastikçiye kadar gitmeyi tercih etti.

Osmangazi Köprüsü'nde 10'dan fazla aracın aynı anda lastiği patladı

DİĞER SÜRÜCÜLER TEDİRGİN OLDU

Diğer sürücüler ise tedirgin şekilde ilerlerken Orhangazili bir sürücü o anları kamerayla kayıt aldı. Bir çok aracın lastiklerinin patlamasına neden olan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tüm lastiği patlayan araçların aynı noktadan geçiş yaptığı değerlendiriliyor.

Osmangazi Köprüsü'nde 10'dan fazla aracın aynı anda lastiği patladı

Osmangazi Köprüsü'nde 10'dan fazla aracın aynı anda lastiği patladı

İlginizi Çekebilir

Adıyaman’da 2 polis şehit, isimleri

SON DAKİKA ADIYAMAN HABERLERİ. Adıyaman Altınşehir Karakolu’nda görevli polis memurları arasında nedeni bilinmeyen tartışma sonrası …

Sınırsız Hosting