Ana Sayfa / Genel / Oy verme saatleri 24 Haziran Pazar

Oy verme saatleri 24 Haziran Pazar

Oy hangi saatler arasında kullanılabilecek ve sandıklar yarın 24 Haziran kaçta açıklanacak bilgisi. 24 Haziran seçimlerde oy kullanma saatleri ve sandıkların kapanacağı tarih. 24 Haziran seçimleri milletvekili listeleri ve illere göre partilerin kazandığı milletvekili sayısı ve isimleri sitenizde an be an canlı olarak yayınlanacak.24 Haziran 2018 seçimlerine az bir vakit kala vatandaş oy verme işlemi saat kaçta başlıyor sorusunu merak ediyor. Peki oy verme saat kaçta başlıyor ve sandıklar kaçta açılıyor?

24 Haziran oy verme saatleri 08-17 arası. Sandıklar kaçta açıklanacak ve seçim sonuçlarını takip etme ekranı. İllere göre partilerin çıkardığı milletvekili sayısı ve partilerin oy oranı yarın sitenizde an be an canlı olarak aktarılacak. 24 Haziran hangi ilde hangi partiler kaç milletvekili çıkardı, yeni milletvekili olan isimler tüm sıralı listeler sitenizde olacak. 24 Haziran 2018 Haziran seçimi için vatandaşlar oy verme işlemi saat kaçta başlıyor sorusunu merak ediyor ve aratıyor. Her seçimde aynı saatlerde yapılan seçimde bu sefer de aynı saat aralıklarında oy kullanılabilecek. Peki buna göre oy kullanma saatleri neler? YSK kararı Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra oy kullanma ne zaman sorusu cevabını bulmuş oldu. Oy kullanma saatleri, sandıklar kaçta açılıyor gibi soruların cevaplarını ve seçimle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

OY VERME İŞLEMİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak vatandaşın oy kullanma saatleri konusunda merak ettikleri YSK tarafından Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra merak edilenler cevabını bulmuş oldu. Buna göre 24 Haziran Pazar günü oy verme işlemi yurt genelinde başlangıç saati 08.00 olarak belirlendi. Bu durumda oy verme işlemi 08.00-17.00 arasında gerçekleşecek ve oy verme işlemi tamamlanmış olacak. Referandumdan sonra saatler güncellendi ve yurt genelinde seçim için sabit bir saat ortaya konuldu. Böylece güncel olarak yurtta oy verme işlemi 08.00-17.00 olarak sabitlendi.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting