Ana Sayfa / Kadınca / Oyuncu Aylin Paksoy nereli, yaşı, kim?
AYLİN PAKSOY OYUNCULUĞU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Oyuncu Aylin Paksoy nereli, yaşı, kim?

Aylin Paksoy aslen nereli, eğitimi, yaşı, dizi ve filmleri hangileri sorusu. Kırmızı Oda dizisinde Süveydanın annesi rolünü oynayan ünlü oyuncunun yaşamı.

Aylin Paksoy memleketi, yaşı, eğitimi ve nereli soruları çok soruluyor. Kırmızı Oda’da Süveyda’nın annesi Narin rolünü oynayan İnci Paksoy hakkında tüm merak edilenler. 23 Eylül 1997’de doğan Aylin Paksoy, çocukluğunun bir kısmını Rusya’da geçirdi. Oyunculuğunun dışında çevirmenlik de yapan Aylin Paksoy, çeşitlik festival filmleri ve kısa filmlerde yer aldı. Paksoy, ilk dizi deneyimini ise Kırmızı Oda ile birlikte yaşadı.

SÜVEYDA VE ANNESİ
Kırmızı Oda’nın yeni sezonuna Süveyda’nın hikâyesi damga vurdu. Çalma hastalığına sahip olan Süveyda, annesi ile birlikte kliniğe geldi. Epilepsi hastası olan Süveyda, çocukken evden kaçtığında Galata’da korkunç bir travma yaşadı. Annesi ilk bölümünde bu travmayı doktor hanımdan gizlese de Manolya hanıma gerçeği açıklıyor.

Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor. Son olarak Masumiyet dizisinde Ela karakteriyle ekran karşısına çıkan İlayda Alişan, daha önce de Çukur dizisinde Akşın rolüyle sevenleriyle buluşmuştu. İlayda Alişan, 1996’da İstanbul’da doğdu.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting