Ana Sayfa / Kadınca / Oyuncu Ece İrtem nereli, yaşı, kariyeri

Oyuncu Ece İrtem nereli, yaşı, kariyeri

Ecem İrtem aslen nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı sorusu. Ece İrtem Yasak Elma’da hangi karakteri canlandırıyor ve kimdiri. Yasak Elma Meriç kim, kim oynuyor sorusu. Oyuncu Ece İrtem, Yasak Elma dizisine dahil edildi. İrtem dizide Biran Damla Yılmaz’ın arkadaşı rolüyle ekibe katıldı.

Oyuncu Ece İrtem nereli, kaç doğumlu, evli mi, sevgilisi kim gibi onlarca soru soruluyor. Meriç karakteri ile Yasak Elma dizisine dahil olan güzel oyuncu Ece İrtem hakkında tüm merak edilenler. Oyuncu Ece İrtem, Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisine dahil edildi.

Oyuncu Ece İrtem, dizide Kumru’ya hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın arkadaşı Meriç rolüyle  izleyici karşısında olacak.

İrtem son olarak Ferda rolüne hayat verdiği Mahkum dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

ECE İRTEM KİM, NECİ, NERELİ, YAŞI

1991 Sivas doğumlu olan güzel oyuncu Ece İrtem,eğitimini Yaşar üniversitesi Müzik Bölümü Opera Şan Ana Sanat Dalı Bölümü’nde tamamlamıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Ece İrtem; ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kaçak Gelinler dizisi ile yaşamıştır.

Ece İrtem O Hayat Benim, Şeref Meselesi ve Kertenkele Yeniden Doğuş dizilerinde oynamıştır. Show Tv’de yayınlanan başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı ,Yeni Gelin dizisinde Afet karakterini canlandıran Ece İrtem, 70 bölümde dahil olduğu Payitaht Abdülhamid dizisinde Robina karakterini oynadı.

Ece İrtem,yönetmenliğini Şahan Gökbakar, Müge Manuş’un yaptığı Zengo adlı sinema filminde yer almıştır.

Son olarak Bay Yanlış dizisinde Gizem karakterine hayat veren oyuncu Mahkum dizisinde Ferda rolüne hayat vermektedir.Günümüzde Yasak Elma dizisine Kumru’nun arkadaşı Meriç karakteriyle dahil olmuştur.

Rol Aldığı Projeler;

2022 – Yasak Elma (Meriç) (TV Dizisi)

2021 – Mahkum (Ferda) (TV Dizisi)

2020 – Bay Yanlış (Gizem Sezer) (TV Dizisi)

2020 – Zengo (Menkibe)

2017-2018 – Yeni Gelin (Afet Bozok) (TV Dizisi)

2018 – Payitaht Abdülhamid (Robina) (TV Dizisi)

2016 – Kertenkele Yeniden Doğuş (Nurhayat) (TV Dizisi)

2015 – Paramparça (TV Dizisi)

2014 – Şeref Meselesi (TV Dizisi)

2014 – O Hayat Benim (TV Dizisi)

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting