Ana Sayfa / Kadınca / Youtuber Zeynep Aleyna Şen nereli, neci ve kim?

Youtuber Zeynep Aleyna Şen nereli, neci ve kim?

Zeynep Aleyna Şen aslen nereli, kaç doumlu, eğitimi ve kimdir. Youtuber Zeynep Aleyna Şen hangi dizide oynadı, youtube kanalı ne üzerine ve adı ne sorusu.

Youtuber Zeynep Aleyna Şen memleketi. kaç doğumlu, eğitimi, neci ve Zenep Aleyna Şen Youtube sitesi hangisi ne üzerine paylaşım yapıyor bilgisi. 1998 Denizli doğumlu Zeynep Aleyna Şen,İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Görsel İletişim ve Tasarım Bölümünde halen eğitimini sürdürmektedir.2011 tarihinde açtığı YouTube hesabını 2018 yılından bu yana aktif bir şekilde kullanmaktadır.Zeynep Aleyna Şen’e ait olan Youtube kanalında özellikle Makyaj üzerine blog içerikleri yayınlıyor.

Kendisi gibi fenomen olan YouTuber Sude Alkış’la sıkça ortak paylaşımları bulunmaktadır. 2018 yılında tanıştığı YouTuber Yiğit Şanlı ile sevgilidir.

Güzel fenomen, şimdilerde ise Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Sol Yanım’ adlı dizide rol almıştır. ilk dizisi Sol Yanım’da Hülya karakterine hayat verecek.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting