Ana Sayfa / Kadınca / Özge Özberk Arif V 216’nın kadrosunda

Özge Özberk Arif V 216’nın kadrosunda

Arif V 016 kadrosu ve konusu belli oldu. Cem yılmaz. Özge Özberk’i de Arif V 216’nın kadrosuna kattı. Arif V 216 nerede çekiliyor ve ne zaman vizyona girecek belli oluyor. Cem Yılmaz, 2018’de vizyona girecek olan filmi “Arif V 216″nın oyuncu kadrosuna Özge Özberk’i de dahil etti.

Özge Özberk Arif V 216 filminin kadrosuna girdi. Arif V 216 çekimleri nerede ve ne zaman başlayacak açıklanacak. Cem Yılmaz 2018 Ocak ayında vizyona girecek olan filmi “Arif V 216″nın oyuncu kadrosunu belirlemeye başladı.

BOMBAYI INSTAGRAM’DAN PATLATTI

Her geçen gün filmde oynayacak oyuncuların isimlerini bir bir Instagram paylaşımlarıyla hayranlarına duyuran Cem Yılmaz, son paylaşımıyla bombayı patlattı.

CEKU EFSANESİ ‘ARİF V 216’DA DEVAM EDECEK

GORA ve AROG’da “Ceku” karakteriyle oynayan Özge Özberk, “Arif V 216″nın kadrosunda yerini aldı. Cem Yılmaz, Özge Özberk’le birlikte “Arif V 216″nın senaryosunu elinde tutarak çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, yeni gelişmeyi hayranlarına duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting