Ana Sayfa / Kadınca / Özge Ulusay ile Arda Turan ilişkisi
ARDA TURNA ÖZGE ULUSOY

Özge Ulusay ile Arda Turan ilişkisi

Arda Turan’ın Özge Ulusoy ile aşk yaşadığı iddiaları magazin haberlerinin en çok okunanları oldu. Özge Ulusoy’un yeni sevgilisi Arda Turan mı, Arda Turna futbolundan çok artık aşk hayatı ve sevgilileriyle spor sayfalarından magazin sayfalarına transfer olmuş gibi görünüyor. 

Arda Turan’ın yeni sevgilisi Özge Ulusoy haberleri her yerde ve internet sitelerinde ikilinin aşk hayatı çarşaf çarşaf yayında. Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşen Özge Ulusoy, sorular karşısında aşkı inkar etmeyip “Konuşmayacağım” deyince haberleri bir nevi doğrulamış oldu.
Milli futbolcumuz Arda Turan, Aslıhan Doğan’dan ayrıldığını duyurmuş, hemen sabahında Arda Turan’ın, Özge Ulusoy’la aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu Özge’ye sorulunca ünlü manken sessizliğini koruyarak aşkı doğruladı
Murat Boz konserine giden Özge Ulusoy aşk iddialarının kendisine sorulacağından emin olduğu için kameralara her ne kadar kaçak oynasa da en sonunda muhabirlerin sorularından kurtulamadı. Muhabirler aşk iddialarını sorunca ise “konuşmayacağım” diyerek geçiştirdi. İddiaları inkar etmeyişi ise kafalardaki soru işaretlerini iyice arttırdı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting