Ana Sayfa / Yaşam / Öztürk Yılmaz bıçaklandı

Öztürk Yılmaz bıçaklandı

Öztürk Yılmaz yaralandı. Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a bıçaklı saldırı: Kan kaybı sonucu baygınlık geçirdi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı bıçaklandı. Eski CHP Milletvekili ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ankara’da parti genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı. Kan kaybı yaşayan Öztürk, baygınlık geçirdi.

sürdürdü.

20 Nisan 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklasa da adaylığı gerçekleşmedi. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde tekrar Ardahan’dan milletvekili seçildi.

CHP’DEN İHRAÇ EDİLDİ

Katıldığı bir televizyon programında ezan Türkçe okutulması yönündeki çağrısının ardından disipline sevk edildi. Disiplin sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle bir kez daha disiplin kuruluna sevk edilen Yılmaz, 20 Kasım 2018 tarihinde CHP’den ihraç edildi.

YENİLİK PARTİSİ’Nİ KURDU

30 Temmuz 2019’da yaptığı açıklamada, yeni bir siyasi parti kuracağını duyurdu. 20 Temmuz 2020 tarihinde Yenilik Partisi’ni kurdu ve 9 Ağustos 2020 tarihinde partinin genel başkanı seçildi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting