Ana Sayfa / Kime Ait / Pegasus, Ankara-Urfa ve Elazığ uçuşları

Pegasus, Ankara-Urfa ve Elazığ uçuşları

Pegasus yeni Ankara-Şanlıurfa ve Ankara-Elazığ uçuş günleri ve uçuş saatleri. Pegasus ucuz bilet Urfa ve Elazığ. Pegasus Hava Yolları, “uçmanın herkesin hakkı olduğu” ilkesiyle hava ulaşımını daha geniş kitlelere ulaştırmak için Ankara merkezli uçuşlarının sayısını artırmaya devam ediyor.

Pegasus7un şanlıurfa ve Elazığ uçuşları Ankara’dan başlıyor. Pegasus bilet 49.90’dan uçak bileti. Pgasus Hava Yolları, ‘uçmanın herkesin hakkı olduğu’ ilkesiyle hava ulaşımını daha geniş kitlelere ulaştırmak için Ankara merkezli uçuşlarının sayısını artırmaya devam ediyor. 29 Ekim’de başlayacak Ankara-Şanlıurfa ve Ankara-Elazığ karşılıklı seferleri ile misafirler, haftanın her günü, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Şanlıurfa’ya ve Elazığ’a 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabilecek.

PEGASUS YENİ UÇUŞ NOKTALARI

Pegasus’un yurt içinde Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Şanlıurfa ve Elazığ dışında İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Bodrum, Trabzon, Antalya, Adana, Van, Gaziantep, Erzurum, Diyarbakır, Balıkesir-Edremit, Adıyaman ve Tekirdağ olmak üzere toplam 15 şehre direkt uçuşları bulunuyor.

Pegasus misafirleri, Ankara-Şanlıurfa ve Ankara-Elazığ karşılıklı seferleri için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com ve Pegasus’un mobil uygulamaları aracılığıyla satın alabilir.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting