Ana Sayfa / Yaşam / Pendik saldırıya uğrayan okul

Pendik saldırıya uğrayan okul

Pendik’teki hangi okula saldırı yapıldı ölen öğrenci ve yaralana öğrencilerin isimleri. Pendik’te okula saldıran kim ve neden saldırdı bilgisi.  İstanbul Pendik’te lise önüne gelen bir şahıs önce pompalı tüfekle okuldan çıkan öğrencilerin üzerine ateş açtı, ardından bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. Olayda üç öğrenci yaralandı.

Pendik saldırıya uğrayan lise ve ölen öğrenci ile yaralanan öğrenciler. Pendik’te liseye saldıran saldırgan kim ve neden saldırdı araştırılıyor.Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi elinde av tüfeğiyle okula geldi. Okuldan çıkan öğrencilere, şahıs ateş açtı. Olayda üç öğrenci yaralanırken, şahıs okulun içine girdi. Okul içinde bileklerini kesen şahıs, intihar girişiminde bulundu. Şahsı ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İDDİALAR NE KADAR GERÇEK PENDİK’TE

İddialar göre göre Pnedik’teki lise saldırısı. Öte yandan iddiaya göre saldırganın okulda okuyan bir kız öğrenciye aşık olduğu ve kızı başka erkeklerle birlikte görünce sinirlenip tüfekle olay yerine geldiği öğrenildi. Şahıs daha sonra kızın yanındaki şahıslar ateş açarak, intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting