Ana Sayfa / Genel / Perinçek kaç imza topladı?

Perinçek kaç imza topladı?

Doğ Perniçek için kaç imza toplandı, Perniçek cumhurbaşkanı adayı olabildi mi? Cumhurbaşkanı adayları için kim kaç imza topladı ve Perinçek için toplanan imza sayısı. Türkiye genelinde seçim kurullarında, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işleminde yarın son gün… Yurdun dört bir yanında vatandaşlar, adaylarının seçimlere girebilmesi için 5 gündür imza verdiler. Bugünün sonunda Perinçek, 93 bin 919 imza sayısıyla 100 bin imzaya çok yaklaştı. Yarın sabah saat 08:00’da başlayacak imza verme işlemi akşam saat 20:00’da sona erecek. Öte yandan seçim kurulları yarın öğle saatinde de hizmet verecek.

Doğ Perinçek için toplanan imza sayısı 100 bini buldu mu, Perinçek Cumhurbaşkanı adayı olabildi mi sorusu yanıtını buluyor. En az 100 bin imzanın gerektiği  6 günlük demokrasi serüveninin ilk 5 gününde Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu adaylık için gereken imzaları fazlasıyla topladı. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek için ise 7 bin imza daha gerekiyor…

PERİNÇEK EŞİ İLE BİRLİKTE BEŞİKTAŞ SEÇİM KURULU’NA GELDİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermek üzere eşi Şule Perinçek ile birlikte saat 14.15 sıralarında Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu’na geldi. Bir grup partili tarafından ‘Öncü, cesur Doğu Perinçek’ sloganlarıyla karşılanan Perinçek, burada bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye’nin zor günlerin içerisine girdiğini belirten Perinçek, “Önümüzde zor bir dönem var. Ekonomideki zorluklar, güvenlikte karşılaştığımız ciddi tehditler ama bu zor dönemden Türkiye kararla, büyük çözümle devrimle çıkacaktır. Türkiye bir devrim sürecine girmiştir. Atatürk devrimi sürecine girmiştir. Bu dönemde Atatürk rotasında Türkiye çözüm bulacaktır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting