Ana Sayfa / Spor / Philip Zinckernagel nereli, yaşı kaç

Philip Zinckernagel nereli, yaşı kaç

Philip Zinckernagel aslen nereli, kaç doğumlu? Futbolcu Philip Zinckernagel kariyeri, hangi takımlarda oynadı, bonservis bedeli ne kadar?

Futbolcu Philip Zinckernagel kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı.Philip Zinckernagel Türkiye de hangi takımda oynayacak, Beşiktaşta mı Trabzonspor da mı? 16 Aralık 1994 tarihinde ülkesi Danimarka’nın Kopenhag şehrinde dünyaya gelmiştir. Tam adı Philip Aksel Frigast Zinckernagel’dir. Golcü futbolcu bekardır. Futbola ülkesi takımlarından FC Nordsjaelland’da başlamıştır. HB Köge, FC Helsingör ve SönderjyskE formalarını giydikten sonra Norveç 1. futbol ligi Eliteserien ekiplerinden Bodo Glimt’e transfer olmuştur. 2017 tarihinde katıldığı sarı siyahlı ekipte ilk ve ikinci sezonunda 16 gole katkıda bulunmuştur. Bu sene ise adeta patlama yapmıştır. Sırtına geçirdiği formasıyla 19 kez rakip ağları sarsan Danimarkalı futbolcu 24 kez de asist yapma başarısı göstermiştir. Danimarka Milli Takımı ile sadece U18 ve U20 kategorilerinde 2’şer kez oynamıştır. Transfer piyasasındaki değeri 1 milyon eurodur. Sözleşmesi ise 31 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir. Zinckernagel taraftarların da en çok sevdiği isimlerin başında gelmektedir. 25 yaşındadır. Boyu 1.75 cm’dir.

HANGİ TAKIMLAR İSTİYOR

Hollanda basınında yer alan habere göre, iki ekibin, bonservisi Olympiakos’ta bulunan ve geçen sezonu Standard Liege’de kiralık olarak tamamlayan 28 yaşındaki orta saha Philip Zinckernagel ile ilgilendiği belirtildi.Öte yandan Danimarkalı orta sahanın talibinin çok olduğu kaydedildi. Augsburg ve Genoa’nın da 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting