Ana Sayfa / Gündem / Ümit Özdağ Şam’a gidiyor

Ümit Özdağ Şam’a gidiyor

Türkiye’deki Suriyelileri gönderemeyen Ümit Özdağ kendisi Suriye’ye gitmeye kara verdi. Ümit Özdağ’ın özellikle Şam’daki gece hayatını merak ettiği ve bunu Türk halkına anlatacağı belirtiliyor. Partisinden bir heyet ile Suriye’nin başkenti Şam’a gideğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, ‘Şam’da halkı yerinde göreceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz’ dedi.

Ümit Özdağ, Şam’a gitme kararı aldı. Zafer partisi lideri Özdağ, Suriye’yi ziyaret ederek bu ülkede savaş olmadığını insanların özellikle gece hayatında çok eğlendiklerini gösterecek Türk Milleti’ne.Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Temmuz ayında Zafer Partisi’nden bir heyet ile birlikte Suriye’nin başkenti Şam’a gideceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göçmenleri ülkelerine göndereceği üzerinden propaganda yapan Özdağ, “Şam’da halkı yerinde göreceğiz, dolaşacağız. Lazkiye’ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz” dedi.
TİVİ 6’da bir programa konuk olan Özdağ, konuya ilişkin şöyle dedi:
“Temmuzun ikinci haftasında dört kişilik Zafer Partisi heyeti Şam’ı ziyaret edeceğiz. Suriye’nin başkenti Şam’a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı, bugün pasaportlarımızı da bildirdik. Şam’da halkı yerinde göreceğiz, dolaşacağız. Lazkiye’ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. Özetle, ilginç bir gezi olacak. Eski dışişleri bakanımız ve genel başkan yardımcımız Sina Güler de heyetimizde, birlikte gidiyoruz.”

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting