Ana Sayfa / Kadınca / Pırlantalı takılar 2017 Sevgililer günü için
PIRLANTA TAKI

Pırlantalı takılar 2017 Sevgililer günü için

Pırlanta mücevher ve altın takılar kadınların vazgeçilmezi. 14 Şubat sevgililer günü için firmalar özel pırlantalı takılar hazırladı sevgililer için. İnternette de pırlantalı takılar. sevgililer günü hediyeleri ve takılar büyük ilgi görüyor. Bu yıl sevgililer gününde elmas takılar revaçta.Her yıl moda olan sevgililer gününde tektaş pırlanta modası, bu yıl yerini elmas takılara bıraktı.

2017 sevgililer günü 14 Şubat pırlantalı takılar ve modelleri ile fiyatları. Geçtiğimiz yıllarda sevgililer gününde sevdiklerine tektaş pırlanta ve kolye hediye alanlar veya evlilik teklifi yapmak isteyenler, bu yıl tercihini elmas yüzük, küpe, kolyeden yana kullanıyor.

EN ŞIK PIRLANTALI TAKILAR

Pırlanta.-, elmas ve altın. takıda kadının süsü ve sevgililer gününde yine gözde hediyeler. Bursa kapalı çarşıda sevgililer günü öncesi alışveriş yapmak isteyenler, fiyatları 700 lira ile 20 bin lira arasında değişen elmas küpe, yüzük, kolye, bilekli ve setlere büyük rağbet gösteriyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ PIRLANTALI HEDİYE
Türkiye’de pırlantalı takılar çok revaçta. 20 yıl öncesine kadar moda olan ve tahtını pırlantaya kaptıran elmas, bu yıl vatandaşların eskiye rağbet göstermesiyle eski ihtişamlı günlerine kavuştu. Kuyumcu vitrinlerini süsleyen elmas takılar, sevgilisine hediye almak isteyenler tarafından rağbet görüyor.
Yaklaşan sevgililer günü öncesi Bursa Kapalı Çarşı hareketlenmeye başladı. Sevgilisine evlenme teklifi yapacaklar tek taş yüzükleri tercih ederken, eşine sevgililer günü hediyesi almak isteyenler ise elmas ve pırlanta takıları tercih ediyor.
Altındaki yükseliş sebebiyle durgunluk yaşanan kapalı çarşıda sevgililer günü öncesi hareketliğin başlamasıyla yüzler gülmeye başladı. Kuyumcular ise sevgililer günü öncesi hediye alacakları güvenilir yerlerden alışveriş yapmaları konusunda uyardı.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting