Ana Sayfa / Kime Ait / PlayStation 4 BİM satış fiyatı
ps4 bim satış

PlayStation 4 BİM satış fiyatı

BİM, PlayStation 4 Slim satış fiyatı ve satılacağı tarih. BİM’de PS4 satış zamanı ve fiyatı belli oldu. En uygun PS 4 satan yerler ve fiyatı. Ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken Süper Market zinciri BİM, daha önce yaptığı teknolojik promosyon satışlarla hep dikkat çekmişti. BİM süpermarket zinciri son olarak bu teknolojik ürün satış kampanyalarına PlayStation 4 Slim oyun konsolunu da ekledi.

PS 4 BİM satış fiyatı ve satışa çıkacağı tarih. PS 4 en uygun fiyat BİM’de olacak. Playstation 4 Slim oyun konsolu, 500 GB’lık sabit diskiyle dikkat çeken ara model konsol tasarımlarından biri. Ancak daha önce de benzer Playsation kampanyaları yapan marketin önünde yine uzun kuyruklar oluşacağından (tecrübeyle sabittir), cihaza ulaşabilmenin yine meşakkatli bir çaba gerektireceği de konuşuluyor. Playstation 4 Slim yanında standart olarak bir adet kontrol cihazı ile birlikte gelecek (dual shock).
Her BİM elektronik cihaz kampanyası gibi Playstation 4 Slim de BİM mağazalarında sınırlı sayıda satılacağından, konsola ulaşmak çok da kolay olmayacak. Bu zorluklardan belki de en can sıkanı sabahın en erken saatlerinde marketlerin önünde uzayan kuyruklarda stratejik bir yer kapabilmek.

Bu arada BİM marketler zincirlerinde Playstation 4 Slim kampanyası, 2 Hazirandan itibaren merkez BİM şubelerinde 2 yıllık ithalatçı firma garantili olarak satılacak.

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting