Ana Sayfa / İlginç / Polis alımı (EGM 10 bin polis alımı)

Polis alımı (EGM 10 bin polis alımı)

Polis alımı ne zaman başvuru şartları 10 bin polis ne zaman alınacak? EGM 10 bin polis alımı ve şartları ile polislik başvuru tarihleri.

10 bin polis alımı EGM açılaması. Polis olmak isteyenlere yeni fırsat ve başvuru şartları tarihleri aranıyor. Polis alımı başvuruları ile ilgili detaylar merak ediliyor. Resmi Gazete’de yayımlanan 10 bin polis alımı yapılacak. Öte yandan İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayında polislere 10 bin kadro daha açılacağının müjdesini verdi. Peki, polis alımı başvuruları başladı mı?
Polis alımı başvuruları ne zaman? 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak? Ocak ayında Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre 10 bin polis alımı yapılacak. Peki, Bakan Soylu polis alımı ile ilgili hangi açıklamalarda bulundu?
10 BİN POLİS ALIMI
Soylu katıldığı programda, “Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağladık” sözlerini kullandı.
EGM POLİS ALIMI
Kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 10 bin 24 kişilik kadro tahsisi yapıldı. Karara göre Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez’inde görev yapacak bin, taşra teşkilatlarında görev yapacak ise 9 bin polis memuru olmak üzere 10 bin polis alımı yapılacak.

Öte yandan 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı, 3 daire başkan yardımcısı, 17 de şubu müdürü kadrosu açıldı.
POLİS ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?
10 bin polis memur kadrosuyla ilgili başvurular Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi POMEM’e başvuru süreci henüz başlmadı. Başvuruların ne zaman başlatılacağıyla iligli resmi bir açıkama da gelmedi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting