Ana Sayfa / Kime Ait / POMEM sonuç 26. dönem

POMEM sonuç 26. dönem

26. dönem POMEM sonuçları bekleniyor. Polis olacaklar için POMEM sonuçları. 26. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu (5.040) erkek, (560) kadın, önlisans mezunu (1.260) erkek, (140) kadın aday olmak üzere toplam (7.000) aday asıl olarak alınacak. POMEM sonuçları için Polis Akademisi Başkanlığı sonuç tarihini duyurmadı ancak sonuçların ilerleyen haftalarda açıklanması bekleniyor.

POMEM başvuru sonuç 26. dönem açıklanma tarihi merak ediliyor.Yeni polis olacaklar için POMEM 2020 takvimi. POMEM 26. dönem başvuruları sona erdi ve şimdi POMEM sonuçları için gözler sonuç ekranına çevrildi. Peki, 26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, POMEM 7 bin polis alımı hakkında merak edilen detaylar…

POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM sonuçları henüz açıklanmadı ve açıklanma tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Sınav sonuçları Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting