Ana Sayfa / Kadınca / Poyraz Survivor 2024 ne ceza aldı?

Poyraz Survivor 2024 ne ceza aldı?

Survivor 2024 poyraz ne ceza aldı ne yaptı neden ceza aldı sorusu. Poyraz 2024 Survivor’dan atılıyor mu diskalifiye mi edilecek? survivor 2024 Poyraz Yiğit adada ne yaptı Acun Ilıcalı’ya tarihi ceza verdirtecek nasıl bir şey yaptı merak konusu. Survivor All Star’ın bu akşam yayınlanacak bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı “Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı” diyerek Poyraz’a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini açıklıyor. Poyraz’ın ne yaptığı ise yayınlanacak bölümde belli olacak.

Survivor 2024 poyraz ne yapmış, nerden ceza almış ne kadar ceza almış soruları. Acun, Poyraz’a ne ceza verdi Survivor 2024 bekleniyor. Tansiyonun bir an olsun dinmediği Survivor All Star’ın 56. bölüm tanıtımı yayınlandı. Fragmana Acun Ilıcalı’nın Poyraz’a vereceği ceza damga vuruyor.

Acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, “Yıllarca Survivor çektim fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı ve konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadı sana Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza vereceğiz” diyor. Fragmanın yayınlanmasıyla Poyraz’ın ne yaptığı merak konusu oldu. Poyraz’ın cezayı Aleyna’ya ettiği küfürden dolayı alacağı da konuşulanlar arasında.

Survivor'dan olay tanıtım! Acun Ilıcalı, Poyraz'a yarışma tarihinde görülmeyen bir ceza verecek

Survivor'dan olay tanıtım! Acun Ilıcalı, Poyraz'a yarışma tarihinde görülmeyen bir ceza verecek

POYRAZ SEVGİLİSİNİ ADA7YA MI GETİRDİ

Bir iddia ise Poyraz’ın sevgilisini Adaya gizlice sokturduğu yönünde. Poyraz’ın ne yaptığı ise bu akşamki yayında belli olacak.

SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 2. karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Pınar 6 oy alarak eleme potasına gitti.Böylece bu haftanın eleme adayları Aysu ve Pınar olarak belirlendi. Öte yandan Acun Ilıcalı kırmızı takım kaptanının Nefise, mavi takım kaptanının da Ogeday olduğunu açıkladı. Bu hafta kadınlar potasında eşleşmeler yapıldıktan sonra yarışmacılar düelloda adada kalma mücadelesi verecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star’da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Oyun öncesi sunucu Murat Ceylan, kazanan takımın et fajita ödülünde de yararlanacağını duyurdu. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda, Pınar-Seda eşleşmesi kazananı belirledi. Son etapta atışlarda Seda’nın aldığı sayı ile dokunulmazlık avantajını mavi takım 8-6 kazandı.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting