Ana Sayfa / Genel / Prof. Volkan Karabacak nereli, yaşı, kim?

Prof. Volkan Karabacak nereli, yaşı, kim?

Prof. Dr. Volkan karabacak aslen nereli, eğitimi, kaç doğumlu ve kimdir? Büyük deprem felaketi sonrası ekranlarda çok sık gördüğümüz deprem uzmanı Prof. Volkan karabacak kimdir diye soruluyor. Deprem uzmanı Prof. Dr. Volkan Karabacak özellikle deprem konusunda yaptığı açıklama ve yorumlarıyla izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekerek Prof. Dr. Volkan Karabacak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Prof. Dr. Volkan Karabacak’ın hayat biyografisi.

Volkan karabacak neci kim. Deprem profu Volkan Karabacak aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kariyeri ne soruluyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Karabacaközellikle deprem konusunda yaptığı açıklama ve yorumlarıyla izleyici ve dinleyicilerin dikkatini çekerek Prof. Dr. Volkan Karabacak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır. mesleği ve kariyeri nedir, uzmanlık alanı nedir? diye araştırmaya başladılar. İşte Prof. Dr. Volkan Karabacak’ın hayat biyografisi..
PROF. DR. VOLKAN KARABACAK KİMDİR?

1977 doğumlu Prof. Dr. Volkan Karabacak, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde 2000 yılında tamamlamıştır. Prof. Dr. Volkan Karabacak, ara vermeden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde lisansüstü eğitimine ve Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlamıştır. Aynı üniversitede sürdürdüğü ve Strasbourg Üniversitesi’nde (Fransa) gerçekleştirdiği çalışmalarla desteklediği doktorasını 2007 yılında tamamlayarak Doktor ünvanı almıştır. 2011 yılında Doçent ünvanını alan Prof. Dr. Volkan KARABACAK, 2016 yılında Profesör kadrosuna atanmıştır. 2018-2019 yıllarında Melbourne Üniversitesi’nde (Avustralya) tamamladığı doktora sonrası çalışmaları sonrasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde araştırmalarına devam etmektedir..
Prof. Dr. Volkan KARABACAK diri faylar ve depremsellik üzerine uzmanlaşmış ve çalışmaları Doğu Akdeniz’in aktif tektoniği ve neotektoniği üzerine yoğunlaşmıştır. Metodolojik olarak; Eski depremlerin, paleosismolojik yöntemler kullanılarak, jeolojik ve jeomorfolojik süreçlerdeki izlerinin araştırılması; Tarihsel depremlerin, arkeosismolojik yöntemler kullanılarak, insan yapımı yapılardaki izlerinin araştırılması; Fizyografik özelliklerin aletsel ölçüm teknolojileri kullanılarak analizi; Fay kontrollü kabuksal sıvı dolaşımı ve neotektonik kayıtlarının araştırılması süreçlerine hakimdir. Bu konularda, birçoğu kendisi tarafından yürütülen 30’un üzerinde ulusal ve uluslararası projede görev almıştır. Ayrıca uluslarararası saygın dergilerde yayınlanmış 40’ın üzerinde makalesi mevcuttur..

İlginizi Çekebilir

Market sapığı kadını taciz etti

Markette kadını parmak atan sapık şoku. Kırklareli’nde markette kadına sapık dadandı. sapık adam kadına parmak …

Sınırsız Hosting