Ana Sayfa / Kime Ait / PTT işe alım zamanı

PTT işe alım zamanı

PTT 2019 personel alım tarihleri ve başvuru tarihleri belli oldu mu sorusu. PTT ne zaman personel alacak hangi illerde PTT eleman alacak ve PTT personel alım ilanları nerede olacak bilgisi. İş başvurusu yapmak için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar merakla PTT personel alımı tarihlerini ve başvuru şartlarını araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde PTT personel alımı başvurularının Aralık ayında yapılacağı açıklanmış ardından erteleme gelmişti. Peki PTT personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte PTT personel alımı ile ilgili gelişmeler…

PTT işe alımlar başladı mı kaç personel alacak PTT ve başvuru tarihleri açıklandı mı sorusu. 2019 PTT nerelere kaç personel alacak aranan şartlar bilgisi. PTT personel alımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. PTT, güvenlik görevlisi olarak 1100 personel alacağını açıklamıştı. Ancak daha sonra yapılan açıklamada başvuruların ertelendiği belirtildi. PTTPAL tarafından gelecek yıl 40 şube, 360 zırhlı araç ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM’lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmenin amaçlandığı bildirildi.

PTT PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Daha önce yapılan açıklamada PTT personel alımı başvuru şartları olarak; zırhlı aracın güvenliğini sağlayacak olan güvenlik görevlisi kadrosu için lise, operasyon görevlisi kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarda ise ortaokul mezunu olma şartı belirlenmişti.

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PTT tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.”

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Sınırsız Hosting