Ana Sayfa / Kime Ait / PTT kargo garantisi
PTT ELEMAN ALIMI

PTT kargo garantisi

Kargo şirketleri ve gönderinin adrese teslimi çok önemli. PTT Kargo gönderinin gerçek alıcıya ulaşacağını ve başkasına teslim edilmeyeceğini garanti ediyor. En güvenilir kargo şirketi bu durumda PTT kargo oluyor. Türkiye kargo taşımacılığında PTT kargo rakipleriyle arasındaki farkı açıyor. PTT, talep edildiği takdirde gönderilen kargonun alıcıdan başkasına teslim edilmeyeceğine dair size garanti veriyor.

PTT kargo yeni uygulaması garanti ile hem göndericinin hem de alıcının güvenini kazanmayı amaçlıyor. “Neden PTT Kargo’yu tercih etmeliyim?” sorusuna verilecek onlarca cevap bulunuyor. Bunlardan en önemlileri düşük ücret ve güvenli taşıma.
Ancak PTT Kargo’nun avantajları bunlarla sınırlı değil. Faaliyet gösterdiği günden bu yana kendini yenileyen, faaliyetlerini müşterilerinin beklentisi doğrultusunda şekillendiren PTT Kargo, kargo alanında hayatı kolaylaştıracak uygulamalara imza atmayı sürdürüyor.
SİZE GARANTİ VERİYOR
PTT Kargo’nun, size “İçim rahat” dedirtecek onlarca uygulaması bulunuyor. Bunlardan biri de Alıcının Kendisine Teslim Hizmeti. PTT, talep edildiği takdirde gönderilen kargonun alıcıdan başkasına teslim edilmeyeceğine dair size garanti veriyor.
GÖNDERENİN İÇİ RAHAT
Böylece, PTT müşterileri şahsa özel gönderilerinin başkasına teslim edilmediğinden emin oluyor. Gönderici kargosu, PTT tarafından alıcının bizzat kendisine teslim edilmek üzere alınıyor. Kargo, alıcıya imza karşılığında veriliyor. Alıcının Kendisine Teslim Hizmeti’yle kargonuz güvende, içiniz rahat.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting