Ana Sayfa / Kime Ait / PTT sınav sonuç 12 Ağustos ne zaman?

PTT sınav sonuç 12 Ağustos ne zaman?

Bu pazar yani yarin 12 Ağustos PTT sınavı yapılacak. PTT işe alım sınav yeri ve sınav saatleri ile 12 Ağustos PTT sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı şimdiden sorgulanıyor. PTT, 5 bin personel alımı yapacak haberleriyle birlikte PTT personel alımı sınavına başvuru yapan vatandaşlar şimdi PTT sınavı için geri sayıma başladı. Geçtiğimiz günlerde PTT sıanvı giriş belgeleri ve giriş yerleri açıklanmıştı. Şimdi adaylar PTT sınavı için son hazırlıklarını tamamlıyor. İşte merak edilenler…

PTT 12 Ağustos sınav sonuçları ne zaman belli olur ve PTT sınav soru ve cevapları nasıl merak edilmeye başlandı. PTT sınavı giriş belgesi yenri görüntüleme ekranı ve PTT internet şubesi bilgi alma bilgileri. PTT sınavı için çok kısa bir süre kaldı. PTT sınav giriş belgesi açıklandı. Sınav giriş belgelerine http://gazisem.gazi.edu.tr adresinden erişilebiliyor. GAZİSEM Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yayınlanan sınav yerlerini öğrenerek sınav giriş belgesini edinmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

PTT SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME SAYFASI

PTT SINAVI SAAT KAÇTA?

PTT sınavının saati ise şu şekilde; PTT personel alımı için gerçekleştirilecek sınav saat 10:00 da başlayacak ve 12:00 ile 12:30 da tamamlanacak.

PTT HANGİ ALANLARA PERSONEL ALINACAK?

PTT Personel Alımı – Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılacak olan Avukat, Mimar, Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Harita), PTT Uzman Yardımcısı, PTT Uzman Yardımcısı ( Hukuk, Endüstri Mühendisi, Mütercim-Tercümanlık), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Matbaacılık, Teknik Ressam, Metal İşleri, Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik, PTT’de Çalışan Firma Elemanı), Postacı, Postacı (PTT’de Çalışan Firma Elemanı) yazılı sınavları, Gazi Üniversitesi tarafından yapılacaktır.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting