Ana Sayfa / Gündem / Putin: Hedeflerimize ulaşıyoruz

Putin: Hedeflerimize ulaşıyoruz

Rusya Lideri Putin’in son açıklaması. Putin, askeri hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Putin, Rus askerlerinin Neonazilere karşı savaşarak kendilerini feda ettiklerini söyledi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Putin, “Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor. Neonazilere karşı savaşıyoruz” dedi.

Putin, Ukrayna’da askeri hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Putin’in açıklamalarından satır başları:

* Rusya’da 300’den fazla etnik grup var. Bu ülkede olmaktan gurur duyuyorum ancak biz tek bir halkız. Ruslar ve Ukraynalılar da tek bir halk.

* Operasyonlarımız devam ediyor, askerlerimiz kendini feda ediyor. Neonazilere karşı savaşıyoruz.

* Biz sivillerin geçişi için güvenli koridor açıyoruz ama sivilleri canlı kalkan yapıyorlar.

* Yüzlerce insanı esir alıyorlar, buna üniversite öğrencileri de dahil. Harkov’da 3 binden fazla Hindistanlı öğrenci mahsur kaldı.

* Bu naziler Çinli öğrencilere karşı da ateş açtılar. Bunlar tahliye için hareket geçmiş öğrencilerdi. Esir alınmış durumdalar.  Polonya’ya gitmeleri isteniyor.

* Ukrayna’da askerlerimiz Rusya için savaşıyorlar. Bizim sınırlarımızda bir tehdit olmasın diye savaşıyorlar. Biz her zaman hayatını kaybeden askerlerimizi hatırlıyor olacağız. Bu özel hareket planlarımıza göre devam ediyor. Tespit ettiğimiz hedeflere ulaşıldı.

İlginizi Çekebilir

Gelire göre fatura dönemi

Elektrik ve doğalgaz faturaları gelire göre gelecek çalışması. Gelire göre tarife dönemi için son aşama. …

Sınırsız Hosting