Ana Sayfa / İlginç / Putin’e ikizi kadar benzeyen asker

Putin’e ikizi kadar benzeyen asker

Ukrayna askeri Putin’in ikizi gibi. Dünya Putin Ukrayna’ya sızdı yorumlarını yapıyor. Putin’e benzeyen Ukraynalı asker ilgi odağı oldu. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 10. güne girilirken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf karesi kısa sürede gündem. kısa sürede çok sayıda paylaşım alan fotoğraf karesinde Ukraynalı askerin Rusya lideri Putin’e benzerliği dikkat çekti.

Ukraynalı asker Putin’in ikizi gibi. Rus lidere benzeyen Ukraynalı asker, dünyanın ilgisini çekti. Rusya’nın Ukrayna işgali 10’uncu gününde devam ederken, başkent Kiev başta olmak üzere diğer kentlerde Ukraynalıların direnişi sürüyor. Ukrayna- Rusya savaşı yabancı gazeteciler dışında, Türk meslektaşlarımız tarafından da sıcak bölgede takip ediliyor.
PUTİN’E İKİZİ KADAR BENZEYEN UKRAYNALI ASKER


Kiev’de bulunan Show Haber Editörü Cem Tekel, sosyal medya hesabından gelişmeleri anbean Türk takipçileriyle paylaşıyor. Tekel’in yayınladığı bir fotoğraf karesi ise, oldukça dikkat çekici. Ukrayna askerlerinin Kiev’i sokak çatışmalarına hazırladığı bir anı Twitter’a yükleyen Tekel’in o fotoğrafında, Ukraynalı askerin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e benzerliği olay oldu.
“SÖYLE BANA PUTİN, İÇERDE MİSİN?”
Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğraf karesinin altına “Söyle bana Putin, içerde misin?”, “Putin’in ne işi var Ukrayna’da?” şeklinde yorumlar yapıldı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting