Ana Sayfa / Manşet / Ramos Arabistan yolcusu

Ramos Arabistan yolcusu

Ramos Galatasaray’a çalım attı Suudi Arabistan’a gidiyor. Ramos’tan GS iddiasına yalanlama yeni takımı Al Ittihad. Al Ittihad, Galatasaray’ın uzun süredir gündeminde olan ve anlaşma aşamasına geldiği Sergio Ramos’un transferinde sona yaklaştı. İspanyol stoperin nihai kararını verdiği ve yeni rotasının Suudi Arabistan olacağı iddia edildi.

Ramos Galatasaray yerine Arabistan’a gidiyor. GS’nin peşindeki Ramos Türkiye’ye gelmek istemedi. Galatasaray’ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Sergio Ramos, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’a transfer olmanın eşiğinde.

RAMOS, SUUDİ ARABİSTAN’A SICAK BAKIYOR

Gazeteci Alfredo Pedulla’nın haberine göre; Al Ittihad, Sergio Ramos ile görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti ve mutlu sona çok yaklaştı. İspanyol stoperin de Suudi Arabistan’a sıcak baktığı ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

GALATASARAY TEKLİFİNİ ARTIRMAYACAK

Öte yandan Galatasaray’ın Ramos için 7.5 milyon euroluk teklifinde bir artışa gitmeyeceği ve İspanyol stopere 2 Eylül’e kadar süre verdiği belirtildi. Ramos bu süre içinde sarı-kırmızılılara bir dönüş yapmazsa Galatasaray başka isimlere yönelecek.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Sınırsız Hosting