Ana Sayfa / Spor / Raul Jimenez Adana Demir’e geliyor

Raul Jimenez Adana Demir’e geliyor

Futbolcu Raul Jimenez Adana Demirspor’a imza atıyor. Türkiye’nin yeni en pahalı yabancı futbolcusu Adana Demirspor’a geliyor. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılacak olan Adana Demirspor, Luis Nani transferinden sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Mavi Şimşekler, Wolverhampton forması giyen Raul Jimenez’i renklerine bağlamak için harekete geçti. İngiliz ekibi ve futbolcu ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edildi. Meksikalı golcü, 2019 yılında Benfica’dan Wolverhampton’a 38 milyon euroya gitmişti.

Adana Demirspor Raul Jimenez’i transfer ediyor. Süper Lig son dakika transfer haberleri. Luis Nani ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Adana Demirspor, Wolverhampton’ın 32 yaşındaki golcüsü Raul Jimenez için de harekete geçti. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi.

JIMENEZ DE TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kluivert, devreye girerek transfer sürecini hızlandırdı. İngiliz ekibi ile sözleşmesinin son senesine giren Meksikalı golcü, Mavi Şimşekler’in teklifine sıcak bakıyor.

2019’DAN BERİ WOLVERHAMPTON’DA

Raul Jimenez geçen sezon Wolves formasını 20 maçta giydi. Meksikalı futbolcu bu karşılaşmalarda takımına 3 gol-1 asistlik katkı sağladı Jimenez, Wolverhampton’a 2019 yılında Benfica’dan 38 milyon euroya gitmişti.

Tarihinde ilki yaşayan Adana Demirspor çıldırdı! 38 milyon euroluk Raul Jimenez için operasyon başladı

İlginizi Çekebilir

Adana Demirspor’a 3 döne yasak

Adana Demirspor 3 dönem transfer yasağı aldı. Adana Demirspor teknik direktörün parasını ödemediği için transfer …

Sınırsız Hosting