Ana Sayfa / Genel / Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş maçı canlı ve tarihi

Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş maçı canlı ve tarihi

Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi’nde son 8’e kalma başarısı gösterdi. Real Madrid Darüşşafaka Doğuş basketbol maçı canlı yayını ve tarihi de belli oluyor. THY Avrupa Ligi’nin son hafta maçında temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş güçlü ekip Kızılyıldız’ı yenerek tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Play-off’a kalma başarısı gösteren rakibimiz Kızılyıldız’ı 78-62 mağlup etti. Darüşşafaka Doğuş ligde geride kalan 30 haftada aldığı 16 galibiyet ve 14 mağlubiyetle ligi 8. sırada bitirdi… Darüşşafaka Doğuş’un TOP8’deki rakibi Real Madrid oldu…

CANLI REAL MADRİD DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ BASKET MAÇI TARİHİ VE SAATİ 
Salon: Wolkswagen Arena
Darüşşafaka Doğuş: Wilbekin 16, Birkan 3, Wanamaker 22, Clyburn 10, Adrian Moerman 5, Zizic 11, Anderson 6, Bertans 5
Başantrenör: David Blatt
Kızılyıldız: Wolters 3, Thompson 4, Dangubic 9, Mitrovic 2, Lazic 2, Simonovic 10, Jenkins 12, Guduric 5, Kuzmic 14, Bjelica 1
Başantrenör: Dejan Radonjic
1. Periyot: 25-14 (Darrüşafaka Doğuş)
Devre: 43-32 (Darrüşafaka Doğuş)
3. Periyot: 55-49 (Darrüşafaka Doğuş)
Darüşşafaka Doğuştan tarihi zafer Avrupa Ligine damga vurdular…
TARİHİ ZAFER! BİR İLK…
Darüşşafaka Doğuş, Sırp ekibi Kızılyıldız’ı yenerek tarihinde ilk kez play-off’a kaldı. Daçka bu galibiyetle play-off’ta normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Real Madrid’in rakibi oldu. Ayrıca, yeşil-siyahlıların ligi 8. bitirmesiyle Türk basketbol tarihinde ilk kez 3 Türk takım aynı anda bu organizasyonda çeyrek finale adını yazdırmış oldu. Anadolu Efes ve Fenerbahçe daha önce play-off’a kalmayı garantilemişti.
EŞLEŞMELER:
Real Madrid-Darüşşafaka
CSKA Moskova-Baskonia
Olympiakos-Anadolu Efes
Panathinaikos-Fenerbahçe
Darüşşafaka Doğuştan tarihi zafer Avrupa Ligine damga vurdular…Darüşşafaka Doğuş Coachu David Blatt, Kızılyıldız galibiyeti ve THY Euroleague’de çeyrek finale kalmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu:
İşte David Blatt’in maç sonu açıklamaları:
“Kolay olmayacağını biliyorduk. Kızılyıldız maçı son ana kadar bırakmıyor. Euroleague’de zaten kolay maç bulmak zor. Ama kazanmayı hak ettik. Savunmada çok iyiydik. Bizim için önemli olan birlikte oynayabilmek.”

“TARİHİ BİR GALİBİYET”
“Moralsiz olduğumuz dönemler oldu. Birçok maç kazanmamız gerekiyordu. Bu galibiyet Darüşşafaka Doğuş için tarihi bir gün. Ben, hem organizasyonumuzla hem oyuncularımızla hem de teknik ekibimle gurur duyuyorum.”
REAL MADRİD EŞLEŞMESİ…
“Pablo Laso çok iyi bir koç. Rel Madrid, çok iyi bir takım. Saha avantajları var. Bir onlarla oynamaya hak kazandık. Kendimize inanarak cesur bir şekild onlarla oynayacağız.”

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting