Ana Sayfa / İlginç / Recehp İvedik 6 konusu ve oyuncuları

Recehp İvedik 6 konusu ve oyuncuları

Recep İvedik 6 nerede çekilecek, Recep İvedik 6 konusu ve Recep İvedik oyuncuları ile Recep İvedik sinemalara geleceği tarih 2019. Recep İvedik 6 için Şahan Gökbakar müjdeyi verdi. 

Recep İvedik 6 vizyon tarihi ve recep İvedik 6 nerede çekiliyor oyuncuları ve konusu şimdiden merak konusu oldu. Şahan Gökbakar’ın film sayısı ve Recep İvedik serisinin son filmi Recep ivedik 6 bilgileri ve sinemalara geleceği tarih. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin altıncısını çekeceğini “Yeni macera yolda” notuyla açıkladı.
Televizyon programından sinemaya uyarladığı Recep İvedik tiplemesiyle seyirci rekorları kıran Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik’ serisine devam edeceğini açıkladı. Önceki filmleriyle gişe rekorları kıran, ancak bir o kadar da komedisiyle eleştirilen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından Recep İvedik 6’nın yolda olduğunun müjdesini verdi.
“2019’DA VİZYONDA OLACAK”
Yönetmen kardeşi Togan Gökbakar ile ön hazırlığa başladığını söyleyen Şahan Gökbakar, film hakkında yalnızca şu açıklamaları yaptı: “Aklımızda ‘Recep İvedik 6’ için iki farklı hikaye var. Şu anda karar verme aşamasındayız. Kararımızı verdiğimiz an senaryolaştırıp çekim planını yapacağız. 2019’da vizyonda olacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting