Ana Sayfa / Manşet / Recep İvedik 5’e soruşturma

Recep İvedik 5’e soruşturma

Recep İvedik 5 vizyona çıkmadan inceleme ve soruşturma konusu oldu. Recep ivedik 5’teki güreş sahneleri için bakanlık inceleme başlattı. Şahan Gökbakar’a bir şok daha. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Recep İvedik 5 filminde geçen boks sahnelerinin çekildiği yerler için izin alınmadığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Recep İvedik 5’e soruşturma açıldı güreş sahneleri için. Recep İvedik 5 korsan filmcilerin de takibinde. Şahan Gökbakar’ın son filmi Recep İvedik 5 vizyona çıkmadan tartışılan film haline geldi. Tepkiler üzerine Azerbaycanlı boksörün Recep İvedik’ten yumruk yediği sahneyi filmden çıkarmak zorunda kalan Gökbakar, bir şokla daha karşı karşıya…

Habertürk’ün haberine göre, stadyum pistinde ve boks salonunda çekilen görüntüler üzerine düğmeye basan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, il ve ilçe müdürlüklerine birer yazı gönderdi. Görüntülerin nerede kaydedildiğini tespit etmek için kolları sıvayan GSGM, il ve ilçe müdürlüklerinden, boks salonlarının ve stadyumlarının filmdeki aynı açıdan fotoğraflarının çekilerek gönderilmesini talep etti.

GSGM’nin izin almadan çekim yapıldığı gerekçesiyle böyle bir yönteme başvurduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tokat deprem büyüklüğü

Tokat son deprem büyüklüğü. Tokat’a yeni büyük deprem bekleniyor mu? Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting