Ana Sayfa / İlginç / Recep İvedik 6 izlenme sayısı

Recep İvedik 6 izlenme sayısı

Recep İvedik 6 kaç kişi izledi rekor kırdı mı, en çok izlenen Türk filmi oldu mu soruları. Yeni vizyona giren Recep İvedik 6 konusu ne, oyuncuları ve ilk 3 günde recep İvedik 6 filmi kaç kişi seyretti bilgileri. 

Recep İvedik 6 filmi yeni seyirci rekoru kırabilir Türk filmleri arasında. 2019 en çok izlenen sinemalarda Türk filmi Recep İvedik 6 olabilecek mi, filmi 3 günde kaç kişi izledi belli oldu. Recep İvedik seri filmlerinden en çok izleneni.

RECEP İVEDİK 6 NEREDE NE ZAMAN ÇEKLDİ

Tüm zamanlar en iyi açılış ve tüm zamanlar seyirci rekorlarını elinde bulunduran Recep İvedik serisinin 6. filminin seyirci rakamı açıklandı. Filmi ilk üç günde 1 milyon seyirci izledi. Açıklama yapan Şahan Gökbakar, “13 yıl boyunca hala bu sevgiyi ve ilgiyi koruyabilmek herkese kolay kolay nasip olmaz. Sizleri güldürmeye devam edeceğiz” dedi.
Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Recep İvedik 6’nın açılış rakamı belli oldu. Filmi ilk üç günde 1 milyon 6 bin 437 kişi sinema salonlarını doldurarak izledi. 4. ve 5. film tüm zamanların en iyi açılışlarında zirvede yer alırken serinin 6. filmi ise bu rakamla tüm zamanların en iyi 9. açılışına imza atmış oldu.

recep ivedik 3 gün kaç kişi izledi
Sosyal medyadan açıklama yapan Şahan Gökbakar şu ifadeleri paylaştı: “3 günde 1milyon seyirci ile yine muhteşem bir açılış yaptık… Şubatlardan sonra Kasım ayina da damgamizi vurduk ve Tüm Zamanların en iyi Kasım açılışını yaptık. Bir serinin 6.sini yapip 13 yıl boyunca hala bu sevgiyi ve ilgiyi koruyabilmek herkese kolay kolay nasip olmaz! Bizi yine gururlara layık gördünüz… Her defasında yine ve yeniden sizleri güldürmeye devam edeceğiz…Hepinizi çok seviyorum”

İşte Recep İvedik serisinin gişe rakamları…
Recep İvedik

İlk üç gün (Açılış): 791 bin

Toplam: 4.301.693

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Sınırsız Hosting