Ana Sayfa / Kime Ait / Reddit’çiler Gümüş’ü uçurdu

Reddit’çiler Gümüş’ü uçurdu

Gümüş fiyat artıyı ve emita fiyatlarındaki değişkenlik sürüyor. Altın ve gümüşte fiyat rekabeti devam ederken Reddit kullanıcıları toplu gümüş alımına geçti ve gümüş tarihi zirvesine ulaştı. en karlı yatırım gümüş oldu. ne altın ne de borsa gümüş alanlar büyük karlar aldı.  

Gümeşte fiyat neden yükseliyor gümüş almak iyi bir yatırım mı soruları. Altın mı yoksa gümüş mü alınmalı bilgisi.Sosyal medya ağı Reddit üzerinden yapılan çağrılar sonrası gümüşe talep arttı. Gümüşün onsu sabah saatlerinde yüzde 10 artışla 2013’ten bu yana ilk kez 30 doları aştı.

Daha önce sosyal medya üzerinden büyük piyasa fonlarına karşı bu tür yönlendirmeler ile çok sayıda küçük yatırımcı, büyük yatırımcıların itibar etmediği zarardaki GameStop şirketinin hisselerine yönelmişti.

Zarar etmekte olan bilgisayar oyunları perakende satış zinciri GameStop’un hisseleri son iki haftada yüzde 1700 arttı.

Hisse fiyatlarındaki artışlar aynı zamanda, büyük miktarlarda yatırım yapan hedge fonları farklı pozisyon almaya zorluyor.Bu kez çok sayıda küçük sermayeli alıcının yöneldiği Avustralya’daki bir dizi görece küçük maden şirketinin hisseleri büyük değer kazandı.

Değerli okurlarımız Reddit gümüş ve gümüşte yükseliş, en iyi yatırım gümüş haberlerini ve öneminden bahsettik. Bunlar dışında 2021 gümüş yorumları, Bankaların gümüş fiyatları, Gümüş ONS, Gümüş Grafik, Gümüş yorumları, Altın, Gümüş Nasıl Alınır, Hangi Bankalar gümüş satıyor başlıkları hakkında bilgi almak için google da arama yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Türk’e Avrupa’ya vize yok

Almanya Türklere vizeyi durdurdu. AB ülkelerine gitmek isteyen Türk vatandaşlarına vizeler durdu. Avrupa ülkelerinden Schengen …

Sınırsız Hosting