Ana Sayfa / Kime Ait / Avrasya Tüneli otomobil geçiş zamlı ücreti

Avrasya Tüneli otomobil geçiş zamlı ücreti

Otomobiller Avrasya Tüneli’nden kaça geçiyor son Avrasya Tüneli zam oranı yüzde 26. Avrasya Tüneli yeni zamlı araç geçiş ücretleri güncellendi. 2021’le birlikte başlayan zam yağmuruna Avrasya Tüneli geçişleri de eklendi. Garantili modelle işletilen tünelin geçişlerine yüzde 26 zam geldi.

Avrasya Tüneli otomobil yeni zamlı geçiş ücreti ne kadar oldu sorusu. Yüzde 26 zam yapılan Avrasya tüneli geçiş ücretleri araçlar için güncellendi.

Yap-işlet devret modeli ile yapılan geçiş garantili Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretine 1 Şubat 2021 itibarıyla zam geldi. Yüzde 26’lık fiyat artışıyla otomobiller için Avrasya Tüneli geçiş ücreti 46 lira, minibüsler için ise 69 lira oldu.

Avrasya Tüneli‘nin internet sitesinde şu duyuru yapıldı:

AVRASYA TÜNELİ TEK YÖN GEÇİŞ ÜCRETİ ARAÇLAR İÇİN

“1 Şubat 2021 tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 46 TL, minibüsler için ise 69 TL olarak belirlenmiştir. Fiyatlara %8 KDV dahildir. Avrasya Tüneli’nden yalnız 1. ve 2. sınıf araçlar geçebilmektedir.”

NE KADARDI?

Avrasya Tüneli’nde 1 Şubat 2020’den geçerli olan fiyatlar şöyleydi:

Otomobiller için 36,40 TL,

Minibüsler için ise 54,70 TL.

Değerli okurlarımız, Avrasya Tüneli zamlı geçiş ücretleri, Avrasya Tüneli otomobil geçiş ücreti ve birçok önemli tünel etkenden bahsettik. bunların dışında Avrasya Tüneli ceza, avrasya tüneli’nin geçiş ücreti, Avrasya Tüneli geçiş ücreti 2021, Avrasya Tüneli yol tarifi, Avrasya Tüneli kaç km, Kamyonet Avrasya Tüneli’nden geçer mi, Avrasya Tüneli nerede, Avrasya Tüneli Müşteri Hizmetleri başlıkları hakkında bilgi almak için google da arama yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting