Ana Sayfa / Kadınca / Rexona ne malı, ürünleri
REXONA HANGİ ÜLKEDE ÜRETİLİYOR

Rexona ne malı, ürünleri

Kişisel bakım ürünleri dendiğinde Rexona Türk tüketicisinin ilk tercihleri arasındadır. peki bu ürünün yani Rexona’nın hangi ülkenin malı ve nerede üretiliyor hiç merak ettiniz mi. Bilgi Kahini olarak Rexona ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. 

Rexona ürünleri güvenli mi, rexona hangi ülkede üretiliyor ve ürün yelpazesi için makale hazırladık. Günlük kişisel bakım ürünleri arasında olan Rexona bakın nerede üretiliyor ve ürün kalitesi.

REXONA GENEL BİLGİLERİ

Hangi Ülkenin: Hollanda-İngiltere
Kökeni: Avustralya
Şirket Sahibi: Unilever
Kuruluş Tarihi: 1908
Sloganı: Seni asla yarı yolda bırakmaz!
Resmi Sitesi: http://www.rexona.com.tr/

REXONA KİM TARAFINDAN NE ZAMAN KURULDU?
Rexona, ilk olarak 1908 yılında Avustralya’da kurulmuş bir deodorant ve antiperspirant markasıdır. Daha sonra Hollanda ve İngiltere ortaklığındaki Unilever şirketi bünyesine geçmiştir. Rexona markasının bazı ülkelerde ismi farklı şekilde kullanılmaktadır. Örnek verecek olursak, İngiltere ve İrlanda’da “Sure”, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da “Degree”, Güney Kore ve Japonya’da “Rexena”, Güney Afrika Cumhuriyeti’nde Shield isimleri kullanılmaktadır.

Doktor Alice Sheffer, Rexona’yı ilk üreten kişidir. 1908 yılında insanların hoşuna giden etrafa güzel kokular saçan bir sabun üretti. İlk ürününe Rexona ismini verdi ve 1920 yılında kadar ürettiği ürünleri ufak yerlerde sattı. Daha sonra hedefini yükseltti ve tüm Avustralya’ya ürünlerini satma kararı aldı. Sokaklardaki reklam panolarını kullanarak ürünlerini herkese tanıttı ve tüm Avustralya Rexona’yı tanıdı ve kullanmaya başladı. Herkesin çok memnun kaldığı bir markaya dönüştü. 1928 yılında artık önemli bir marka olan Rexona İngiliz sabun üreticisi Lever Brothers tarafından satın alındı ve Lever Brothers de Margarine Unie ile Unilever şirketini oluşturdu.

1960 yılında Rexona antiperspirant üretimi de yapmaya başladı ve bu ürünü İngilterede Sure olarak piyasaya sundu. Daha sonra tüm Avrupa ve dünyaya yayılmaya başladı.1980 yılında küresel büyüme yapan marka farklı kokularda yeni ürün çeşitlerini tanıttı. 2015 yılında marka kanıtlanmış formülü değiştirerek, aynı zamanda, yeni bir kutu tasarımı ile parfümünü başlattı.Şu an Rexona kadın ve erkekler için aerosollar,spreyler,stick, roll-ons ve kremler üreten bir marka olmuştur. Ülkemizde milyonlarca insanın kullandığı bir markadır ve kullanan insanların çok memnun kaldığı ürünler üretmektedir. Ürünlerinin fiyatlarının gayet ekonomik olması satış konusunda bu markayı çok yüksek noktalara çıkarmıştır.

Rexona Hangi Ülkenin

Cevap: Hollanda-İngiltere Ortaklığı

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting