Ana Sayfa / Kime Ait / ROK, Beyaz TV’yi yaktı

ROK, Beyaz TV’yi yaktı

RTÜK’ün Beyaz TV kararı ve verilen ceza. ertem Şener ve ekibi ROK yüzünden bol bol tatil yapacak. Beyaz TV, kararıyor ROK yüzünden. RTÜK, Beyaz TV’de Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözleri nedeniyle kanala, 5 kez program durdurma cezasının yanı sıra para cezası da verilmesini kararlaştırdı.

Beyaz TV’nin Ertem Şener’in sunduğu program 5 kez yayın durdurma cezası aldı RTÜK’ten ayrıca Osman Gökçek ROK yüzünden yüklü bir para cezası ödeyecek. Ertem Şener’in ROK savunması yaparken kullandığı tehdit içerikli sözlerin ise nasıl yankı bulacağı merak ediliyor. Kısaca ROK, Beyaz TV’yi kararttı. RTÜK, Beyaz TV’ye Rasim Ozan Kütahyalı cezası kesti.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın, Beyaz TV’de yayınlanan ve yorumcusu olduğu “Beyaz Futbol” programında, Boşnaklara karşı kullandığı ayrımcı ifadeleri sonrası yeni bir gelişme daha yaşandı. Sözleri nedeniyle kamuoyunun tepkisini çeken Kütahyalı’nın, Beyaz TV’deki görevine son verilmişti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu savcıları göreve çağırırken, Kütahyalı hakkında suç duyuruları yapıldı.

5 KEZ PROGRAM DURDURMA CEZASI

Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) da harekete geçti. RTÜK, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözleri nedeniyle Beyaz TV’ye, 5 kez program durdurma cezasının yanı sıra para cezası da verilmesini kararlaştırdı.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting