Ana Sayfa / Kime Ait / Ronaldinho, Acun’dan 150 bin dolar almış

Ronaldinho, Acun’dan 150 bin dolar almış

Ronaldinho, Survivor 2024’e 150 bin dolar karşılığında gelmiş. Acun Ilıcalı, Brezilyalı yıldız için nakit 150 bin dolar artı masrafları karşılamış.

Ronaldinho, Survivor 2024 tek günlük şov için 150 bin dolar almış. Acun Ilıcalı’nın daveti üzerine Survivor’a konuk olan Ronaldinho, eğlenceli tavırları ve performansıyla adından söz ettirdi. Survivor’a gelmesi Brezilya basınında da gündem olan Ronaldinho’nun Ilıcalı’dan 150 bin dolar aldığı söylendi.
Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’a geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho konuk oldu. Yarışmacılarla maç yapan Ronaldinho’nun Survivor’a gelmesi hem Türk basının da hem de Brezilya basınında gündem oldu. Ronaldinho’nun Survivor’a gelmek için aldığı para da gündem oldu.

Brezilya basınında yer alan habere göre; Acun Ilıcalı’nın Survivor’a gelmesi için Ronaldinho’ya 100 ila 150 bin dolar arasında bir miktar ödediği ileri sürüldü. Acun Ilıcalı ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ronaldinho’nun yarışmada yer almasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Acun Ilıcalı, “Değerli dostum Ronaldinho’nun Survivor’a ziyareti hepimizi çok mutlu etti. Kendisini en yakın zamanda bir Hull City maçında da görmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı, Ronaldinho için kesenin ağzını açmış! 150 bin dolar ödemiş

Survivor 2024 Sema diskalifiye mi, Merve aydın hamile mi survivor’da

Survivor All Star’da ipler iyice gerildi. Sema, Pınar’a dönüp “Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın” dedi. Tartışma büyüyünce Pınar, “Uzak dur!” diye uyarıda bulundu. Sema ise hakaret işitmek istemediğini belirtti. Pınar’ın “Sana mı soracağım?” sözlerine sinirlenen Sema tekme attı. Diğer yarışmacıların büyüyen kavgayı güçlükle yatıştırdığı görüldü.

Acun Ilıcalı yaşanan tatsız durum sonrası acil durum konseyinde yarışmacıları topladı. Nagihan konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Sema ve ekip toplanıp gülüşüyorlardı bu yılan muhabbetine ama adaya gelince bambaşka bir Sema çıktı bizim karşımıza.” ifadelerini kullandı. Merve ise “Pınar’ın sarf ettiği sürekli kışkırtmaya dayalı kelimeler vardı.” dedi. Avatar Atakan ise “Sema’nın yaptığını asla onaylamıyorum, katılmıyorum. Ama diğer taraftan da çok ağır bir tahrik var.” açıklamasında bulundu.

Pınar ve Sema oyunda yarışmadı. Ada konseyinde açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, şok geçirdiğini belirtti. Sema bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı açıklamasına şöyle devam etti:

“Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık.”Sema’nın diskalifiye edilip edilmeyeceği ve Survivor’da konuya ilişkin alınan karar şimdiden merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Sınırsız Hosting