Ana Sayfa / Manşet / Ronaldo’nun başı dertte

Ronaldo’nun başı dertte

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo, tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Real Madrid’in yıldızı Ronaldo’nun olayı örtbas etmek için kadına para ödediği de iddia ediliyor. Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 2009’da ABD’de bir kadına tecavüz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Alman basınında geniş yankı bulan haberde 32 yaşındaki futbolcunun tecavüz ettiği iddia edilen kadın ile anlaşarak ona susması için para gönderdiği öne sürüldü.Ağır iddialar üzerine harekete geçen Portekizli futbolcunun avukatı, özellikle Alman basınında geniş yer bulan haberler hakkında dava açacaklarını söyledi.

Ronaldo kadın istismarı iddiasıyla zan altında. Ünlü futbolcu’nun ABD’de bir kadına tecavüz etitği öne sürülüyor.Alman Bild Gazetesi’nde yer alan habere göre Ronaldo, tecavüz etmekle Portekizli oyuncuyu suçlayan kadına 375 bin dolar verdi.

RONALDO İÇİN RÜZGAR TERSİNE DÖNDÜ

Ronaldo’nun avukatı bir açıklama yaparak bu olayın doğru olmadığını beyan etti. Avukat ayrıca bu haberleri yapanlara karşı hukuki haklarını saklı tuttuklarını da dile getirdi.

Ronaldo tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen kadının 20’li yaşlarda olduğu ve Las Vegas’ta yaşadığı ifade edildi.

Alman Der Spiegel’in verdiği bilgilere göre Ronaldo, ABD’de yaşayan bu kadın ile mahkeme dışında anlaşarak susması için para verdiği dile getiriliyor.

Olayın 13 Haziran 2009’da Las Vegas’ta bulunan lüks bir otelde gerçekleştiği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Memur ve personel alımı durduruluyor

Devlet memur ve personel alımlarını durduruyor. Kamu tasarruf paketi çerçevesin d edevlet eleman alımını azaltacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting