Ana Sayfa / İlginç / Rusya’da cinsiyet ameliyatına yasak

Rusya’da cinsiyet ameliyatına yasak

Putin cinsiyet ameliyatlarını yasakladı. cinsiyet değiştirme ameliyatı Rusya’da yasalandı. Türkiye’de ise cinsiyet değiştireceklerin masraflarını bile devlet karşılıyor yakında Rusların cinsiye değiştirme ameliyatı için Türkiye’ye akın etmeleri öngörülüyor. RUSYŞA’DA MECLİS ONAYLADI: Rusya’da, ‘cinsiyet değiştirme ameliyatları’ resmi olarak yasaklandı. Daha önce ameliyat olarak evlenenlerin ise evlilikleri iptal edildi ve evlat edinmeleri yasaklandı.

Rusya cinsiyet değiştirme operasyonlarını yasakladı, eşcinsel evlilik izinleri iptal edildi. Gavur Putin’in memleketi cinsiyet değiştirmeyi yasakladı, Müslüman AIKP’ iktidarının hakim olduğu Türkiye’de ise parasını ile devlet ödüyor cinsiyet değiştireceklerin deniyor. Rusya’da, ‘cinsiyet değiştirme ameliyatları’ resmi olarak yasaklandı. Daha önce ameliyat olarak evlenenlerin ise evlilikleri iptal edildi ve evlat edinmeleri yasaklandı.

PUTİN’İN YASAK KARARI

Buna göre, cinsiyet değişikliği için ameliyat yapılması ve hormon tedavisi gerçekleştirilemeyecek.

Ülkede halihazırda cinsiyet değişikliği yapmış kişilere de çeşitli kısıtlamalar getirilen yasa tasarısına göre, söz konusu vatandaşların evlilikleri geçersiz sayılacak ve evlatlık edinemeyecekler.

Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin, ABD’de cinsiyet değişikliği ameliyatlarının son 10 yılda 50 kat arttığına işaret ederek, “İnanılmaz bir eğilim! Bu, milleti yozlaşmaya götüren yoldur.” ifadesini kullandı.

Rusya’nın ise cinsiyet değişikliğini yasakladığını kaydeden Volodin, “Bu karar vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı koruyor.” dedi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting