Ana Sayfa / Yaşam / Rüyamda portakal görmek anlamı

Rüyamda portakal görmek anlamı

Rüyamda portakal yedim görmek anlamı. Portakal görmek rüyada anlamı manası ve yorulması. Rüya portakal analizleri.

Rüyamda portakal yemek anlamı, rüyamda portakal ağacı görmek anlamı, portakal rüyası yorumları ve en etkili rüya tabirleri ve analizleri. Rüyada mevsiminde portakal görmek sıhhate, afiyete, rızk ve mala delalet eder. portakal ağacı, temiz yaratılışlı, hoşsohbet, insanlara iyilik yapmayı seven bir kimseye delalet eder. Rüyada portakal görmek, çok iyi bir haber alınacağına ve aşkta başarıya ulaşacağını gösterir. Rüyada iri büyük portakal görmek değerli bir eşya demektir. Portakal aldığını, gören kişi değerli eşya sahibi olacak anlamına gelmektedir. Rüyada portakallarla dolu bir ağaç ev alacak demektir.
Güzel bir portakal ağacı, bereketin, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Rüyanızda portakal yiyorsanız, hayatta başarılı olacaksınız. Turuncu kabuklu, iri bir portakal, değerli bir eşyadır.

Rüyada portakal soyup yediğinizi görmek, zenginliğe tabir edilir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada portakal görmek, halka hayır ve iyilik yapmaya işarettir.
Turuncu kabuklu, iri büyük portakal değerli eşya olarak yorumlanır. Portakal aldığını, bulduğunu gören değerli eşya sahibi olur. Rüyasında koyu turuncu portakallarla dolu bir ağaç gören kimse evini süsleyecektir. En değerli, güzel şeyleri satın alacaktır.

Rüyada portakal ağacı görmek, bir çok hastalığı olmakla beraber, hoş sohbet ve iyi huylu, halka hayır ve iyiliği dokunan, herkes tarafından sevilen biri ile kıyaslanır.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting