Ana Sayfa / Kadınca / Rüyasında balık gören

Rüyasında balık gören

Rüyasında balık gören ne anlam çıkarmalı, balık rüyaları hayır mı şer midir ve rüya balık anlamı, rüyada balık tutmak balık yemek ve balığın cinsine göre rüyada görme anlamı. 

Rüyamızda balık görme en fazla görülen rüyalardandır. Peki rüyasında balık görmek ne anlam ifade eder ve balık görme rüyada neye yorulmalı.

Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.

Rüyada bulanık suda balık avlamayı görmede hayır yoktur.

Derişiz ve bu cinsten uzun olan her balık batıl amellere, zahmet, meşakkat ve meydana gelmeyen ümit ve arzulara yorumlanır. Çünkü bu gibi balıklar elden sıyrılarak kayarlar. Canlı olan bir balığı su veya başka bir yerden tuttuğunu ve onu yediğini gören, menfaate kavuşur.
Canlı balık yediğini gören kimse, mülke sahip olur.

Tuzlu balık hayır ve devamlı olan mala yorumlanır.

RÜYASINDA KOKMUŞ BALIK YEME YORULMASI

Tenasül uzvundan balık çıktığını gören kimsenin hanımı hâmile ise, bir kız doğurur.

Yanında bulunan güzel bir yemeği bırakarak kokmuş bir balığı yediğini gören kimse, kendisine helâl olan hanımını terk eder zina eder.

Rüyada balık sattığını görmek, kendi ve çoluk çocuğu için hayır ve menfaate işâret eder. Rüyada balık sattığını görmek, faydalanmak ve yararlan­mak ile yorumlanır.

RÜYASINDA BALIK PİŞİRME NE ANLAMA GELİR

Rüyanızda balık pişirmek nedir? Rüyada balık pişirdiğini görmek, rızık elde edileceği, kar ve kazanç elde edileceği ile tabir edilir.

Rüyada miktarı ve cinsi belli balık görmek, kadına işarettir. Sayısı bilinmeyen balık görmek, fazla mala işarettir. Sahil balığı görmek, denizden çıkarmak ve yemek, balıkları paylaşmak, mala ve fazla miktarda paraya yorumlanır. Yatağında balık görmek, seyahatte olanlar ve hastalar için iyi sayılmaz, hastalığın artacağına ve tehlikeye işaret­tir.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting