Ana Sayfa / Kime Ait / Ryan Babel nereli, yaşı ve mevkisi
BJK YENİ TRANSFERİ RYAN BABEL ÜCRETİ VE KİMDİR BİLGİLERİ

Ryan Babel nereli, yaşı ve mevkisi

Ryan Babel Beşiktaş’a transferi ve kazanacağı para belli oldu şimdi herkes Ryan Babel kaç yaşında hangi takımlarda futbol oynadı ve kimdir diye soruyor. habermuduru.com olarak Beşiktaş’ın yeni orta saha oyuncusu Ryan Babel ile ilgili tüm bilgileri derledik. 

Ryan Babel nereli,kaç yaşında ve kaç paraya Beşiktaş’a transfer oldu bilgileri. Orta saha oyuncusu futbolcu Ryan Babel, hangi takımlarda forma giydi ve Beşiktaş’ta başarılı olur mu soruları spor yorumcularınca değerlendiriliyor.

HOLLANDALI RYAN BABEL KAÇ DOĞUMLU OYNADIĞI MEVKİ

Ryan Babel, Deportivo’dan Beşiktaş’a transfer oldu ve yıllık alacağı para da belli oldu. Babel, 2004-2005 sezonunda ilk kez Ajax formasıyla resmi maçlara çıkmaya başladı. İlk sezonunda 24 maça çıkan ve 8 kez fileleri havalandıran Hollandalı futbolcu bu performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Babel ile birlikte o dönemde Ajax kadrosunda Wesley Sneijder, De Jong, Rafael van der Vaart ve bir dönem Beşiktaş forması giyen Julien Escude gibi isimler de vardı.

17 milyon euro’ya Liverpool’a gitti

Ajax formasıyla 3 sezonda 89 maça çıkan Babel 19 atma başarısını gösterdi. İsmi bir çok kulüple anılan yıldız adayı 2007 transfer sezonunda 17 milyon euro karşılığında İngiltere’nin Liverpool takımına transfer oldu.

8-0’lık maçta 2 gol atmıştı

İngiliz ekibi Liverpool’da toplam 3,5 sezon top koşturan Babel, 135 maça çıkarak 22 gol attı. Sol kanatta forma giyen futbolcu Liverpool’un Beşiktaş’ı 8-0 yendiği sonradan oyuna girerek 2 kez fileleri havalandırmıştı.

Kasımpaşa’da 2 sezon forma giydi

2011 yılında gözden düşen Babel Liverpool’dan ayrıldı ve 7 milyon euro karşılığında Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’ın yolunu tuttu. Alman ekibinde 1 sezon forma giyen Babel daha sonra yetiştiği kulüp olan Ajax’a gitti. Eski kulübü ile 2012-2013 sezonunda şampiyonluk yaşayan Babel sürpriz bir şekilde Kasımpaşa’ya transfer oldu. Kasımpaşa formasıyla 59 maçta 14 gol attı. Kasımpaşa’nın küçülmeye gitmesinin ardından Babel’in adresi bu kez Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain oldu. 14 maçta 2 gol atan Babel’in Al Ain macerası da 1 sezon sürdü.

Deportivo ile hayata döndü

Sezon başında Emre Çolak’ın formasını giydiği Deportivo ile 6 aylık sözleşme imzalayan Babel gösterdiği performans ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. 30 yaşındaki futbolcu Deportivo’da 11 maçta 4 gol ve 1 asistle oynuyor.

Babel’in milli takım kariyeri

Hollanda alt yaş kategorilerinde U17, U19, U20 VE U21 takımlarında forma giyen Babel 42 kez de Hollanda A Milli Takım forması giydi ve 5 gol attı.
Ne kadar kazanacak?

Ryan Babel’in, bu sezonun sonuna kadar 850 bin Euro ücret alacağı belirtildi. Beşiktaş’a 2.5 yıllık imza atacak olan Babel, önümüzdeki yıllar için de senelik 1 milyon 750 bin Euro kazanacak.

İspanya La Liga’da ilk yarı Deportivo formasıyla 11 maça çıkan Babel 5 gol atmış 1 de asist yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting