Ana Sayfa / Kadınca / Sabriye diskalifiye sınırında (Sabriye’ye Acun uyarısı)
SABRİYE ŞENGÜL SURVİVOR DİSKALİFİYE OLACAK

Sabriye diskalifiye sınırında (Sabriye’ye Acun uyarısı)

Acun Ilıcalı, Sabriye Şengül’ü son kez ikaz etti ve Sabriye Survivor’da diskalifiye sınırına iyice yaklaştı. Survivor 2017 Sabriye Berna gerilimi sürüyor ikili Adem Kılıççı’yı paylaşamıyor. Survivor’da yeni aşk üçgeni Sabriye, Berna ve Adem arasında giderek alevleniyor ve Acun Ilıcalı, Sabriye’nin son hareketlerinden çok rahatsız. 

Sabriye’ye Acun’dan son uyarı geldi. Survivor 2017’de Sabriye-Berna kavgası iyice ayyuka çıktı. Survivor 2017’de ödül oyununda Berna ile rakip plan Sabriye oyunu kaybedince sinirlerine hakim olamadı. Sabriye’nin tepkisine Acun Ilıcalı uyarıda bulundu…Oyun esnasında agresif tavırları ve rakip takıma olan tepkileriyle daha öncede dikkatleri üzerine çeken ve Acun Ilıcalı uyarılar alan Sabriye yine Acun Ilıcalı’dan tepki aldı. Berna ile oynadıkları oyunun sonrasında kendisine hakim olamayarak Berna’ya kum fırlatan Sabriye oyunu kaybettiği için çok sinirliydi.

Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Sabriye kenara doğru yürüse de uzun bir süre sakinleşemedi. Daha sonra sakinleşerek takım arkadaşlarının yanına geçti.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting