Ana Sayfa / İlginç / Şahan’dan Çetiner Çetin skeçi izle

Şahan’dan Çetiner Çetin skeçi izle

Şahan Gökbakar, Habertürk Muhabiri Çetiner çetin ile dalga geçti. Çetiner Çetin Ukraynalı ile İngilizce konuşmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı. Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’in, Kiev’de bir Ukraynalıyla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Komedyen Şahan Gökbakar da Çetin’in bu anlarından yola çıkarak bir skeç yayınladı.

Şahan’ın Çetiner Çetin videosu olay oldu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Habertürk Dış Politikalar Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’in savaş için gittiği Ukrayna’da, rastladığı bir Ukraynalıya İngilizce soru sorduğu anları tiye aldı. Çetin’in karşısındaki Ukraynalının kendisini anlayacak kadar İngilizcesi olmadığını söylediği anları videosuna taşıyan Şahan Gökbakar, çektiği skeci sosyal medyada paylaştı.

Skeç, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

NE OLMUŞTU?

Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin’in, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalıyla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

abertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştı. Ancak kötü bir İngilizceyle, anlamsız cümleler kurunca, karşısındaki Ukraynalı soruyu anlamadı ve cevap vermekte zorlandı.

‘What about you have in here? What do you now in here?’ gibi sorular karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ukraynalı, sessiz kaldı.

Bunun üzerine Çetin’in, ‘şimdi kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabii onların da İngilizcesi zayıf’ diye gülerek konuşmasına devam ettiği gözlerden kaçmadı.

Yani İngilizcesi bozuk olduğu için, sorusunu anlamayan Ukraynalı’yı suçladı.

GÜLEREK DEVAM ETTİ

Çetin daha sonrasında ‘canlı yayındayız’ demek istedi ancak bunu da yine bozuk bir İngilizceyle ‘we are live in now’ diye ifade etti ve gülümsemesini sürdürdü.

Bu durum sosyal medyada şu sözlerle tepki çekti:

Ukraynalı’ya ingilizcesi zayıf diye gülen Habertürk “dış politika” koordinatörünün ingilizcesine bak. İçi boş özgüven bu dönemin bu ülkeye bıraktığı en ağır miraslardan biri olarak kalacak.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting