Ana Sayfa / Yaşam / Şahinkaya Kanyonu özelilik (Samsun gezi)
ŞAHİNKAYA KANYONU

Şahinkaya Kanyonu özelilik (Samsun gezi)

Samsun’daki Şahinkaya Kanyonuna nasıl gidilir Samsun merkezden bilgisi. Şahinkaya Kanyonu özelliği ve extrem sporlar. Şahinkaya Kanyonu’ŞAHİNnda dünya rekoru denemesi ip üstünde sürüyor. Vezirköprü İlçesi’nde bulunan Şahinkaya Kanyonu’nda yapılan ekstrem spor festivali Falcon Fest kapsamında İngiliz sporcu Jediah Doohan, ‘ip üstünde en uzun süre kalma’ rekorunu kırmaya çalışıyor.

Türkiye doğal güzellikleri, tarih, gezi ve tatil merkezleri ile tam bir cennet gibi. Bu cennetlerden biri de Şahinkaya kanyonu. Vezirköprü’deki Şahinkaya Kanyonu yerli ve yabancı turistlerin ve gezi tutkunların her zaman tatil rotasında olan bir nokta. 100 saat sürecek olan rekor denemesinde Doohan, şu ana kadar 57 saatini ip üstünde geçirdi.Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Şahinkaya Kanyonu’nda yapılan Türkiye’nin ilk ve tek ekstrem spor festivali olan Falcon Fest’de dünya rekoru denemeleri gerçekleştirildi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan etkinlikte, daha önce 90 saat ile başka bir sporcuda olan rekoru kırmayı hedefleyen Doohan, 100 saat sürecek olan ‘Dünya ip üstünde en uzun süre kalma’ rekor denemesini sürdürüyor.
Doohan şu ana kadar 57 saatini ipin üstünde geçirdi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting