Ana Sayfa / Sağlık / Salah sakatlandı, sezonu kapattı gibi

Salah sakatlandı, sezonu kapattı gibi

Liverpool’de salah sakatlandı ve sezonu kapattı. Newcastle United deplasmanında şampiyonluk için 3 puan arayan Liverpool’da Mısırlı yıldız Mohamed Salah çok ciddi bir salatlık geçirerek sahayı gözyaşları içinde terk etti.

Salah sakatlandı ve Liverpool artık Salahsız maçlara çıkacak İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool’un deplasmanda Newcastle United ile oynadığı maçta başına darbe alan Salah maça devam edemedi.

2-2 devam eden mücadelenin 70.dakikasında yaşanan hava topu mücadelesinde Newcastle kalecisi Dúbravka’nin kalçası Salah’ın kafası geldi.
Dengesiz bir şekilde yere düşen Salah sırtını ve kafasını sert bir şekilde yeşil zemine çarptı. Pozisyonun ardından uzun süre hareketsiz kalan Salah korku dolu anlar yaşattı.
Sağlık ekipleri yerden kalkamayan Salah’a hemen müdahale etti. Uzun bir süre sırt üstü hareketsiz kalan Salah’ın görüntüsü maçı izleyen herkesi endişelendirdi.
Karşılaşmaya devam edemeyeceği anlaşılan Salah için sahaya sedye istendi. Dikkatli bir şekilde sedyeye koyulan Salah gözyaşları içinde sahayı terketti.
Şampiyonluk hayali için mutlaka kazanması gereken Liverpool’un en büyük hücum silahının bu şekilde sakatlanması moralleri bozdu.
Durumunun ciddi olabileceği konuşulan Salah’ın kontrollerinin yapılabilmesi için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting