Ana Sayfa / Kime Ait / Salih Bezci nereli,neci, yaşı (Besa İnşaat)

Salih Bezci nereli,neci, yaşı (Besa İnşaat)

Besa İnşaat kime ait, hangi projeleri var ve Türkiye’nin büyük inşaat firmaları ve patronları bilgisi. Besa İnşaat patronu Salih Bezci aslen nereli, hangi okul mezunu ve kaç doğumlu merak ediliyor.

Besa inşaat kime ait sorusunun yanıtı Salih Bezci’dir. Peki Salih Bezci memleketi ve kimdiri nedir?Salih Bezci, 1955 yılında doğmuş. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da almış. Arkasından yüksek öğrenimini Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Bölümü’nde yapmış. Buradan 1979 yılında mezun olan Salih Bezci, daha öğrencilik yıllarında yapmaya başladığı müteahhitlik işlerine girişmiş. Elli yılı aşan bir süredir müteahhitlik yapmakta olan Salih Bezci, son 15 yıldır Ankara’nın vergi rekortmenleri listesinde yer alıyor.

Salih Bezci, kurduğu Besa Grubunun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli olan ve 3 çocuğu bulunan Salih Bezci, aynı zamanda uzun yıllar başkan vekilliği görevini sürdürdüğü Ankara Ticaret Odası’na 2011 yılında Başkan seçilmiştir.

BESA İNŞAAT KURULUŞ YILI VE GELİŞİMİ

Salih Bezci, Besa İnşaat şirketini, 1995 yılında kurmuştur. Aslında bu şirket, kırk yıla yakın süre inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son yirmi yıl içinde konut ve ticari nitelikli çok sayıda inşaat yapan Bezci İnşaat firmasının bir kuruluşudur.

Besa İnşaat şirketi, kurulduğu günden itibaren birçok kamu ve özel proje gerçekleştirmiştir. Bu projeler aynı zamanda bölgenin değer kazanmasına da katkı sağlamıştır. Besa İnşaat şirketi, kurumsal hizmet anlayışı ile geleceği şekillendiren projeler tasarlamaya devam etmektedir.

Salih Bezci, Besa İnşaat şirketinin misyonunu çizerken şunları ifade etmiştir: İnsanı ve doğayı esas alarak, bireylerin yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek. Teknolojideki ve mimarlıktaki en son gelişmeleri yakından izleyerek ve bunları uygulayarak hayatı kolaylaştıran tasarımlar yapmak. Yatırımcılar için her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları yaratmak. Sunulan hizmetin her aşamasında koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak.

Salih Bezci, Besa İnşaat şirketinin vizyonunu ise şu şekilde tanımlamıştır: Kurulduğu günden bugüne sahip oldukları bilgi ve deneyimi, kurum kültürünü, değerleri, nitelikli insan kaynakları ve mimari güç ile birleştirerek, doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyümek. Yatırımcılar için her zaman garantili yatırım unsuru olmak. Bu sayede güvenilen ve tercih edilen şirketler arasında yer alarak ülkenin çıkarları doğrultusunda projeler geliştirmek.

Konut dalında, Besa Karina evleri, Panaroma evleri, Armada büyüme projesi, Besa Ataşehir evleri, Ataşehir evleri bugüne kadar tamamlanan projelerden birkaçıdır. Aynı zamanda alışıveriş merkezleri olarak, Galleria Ankara alışveriş merkezi, Panaroma alışveriş ve yaşama merkezi ve Armada alışveriş merkezi projeleri hayata geçirilmiştir. Bu arada sosyal sorumluluk projeleri olarak da Ayşe Bezci Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Yahyalar Durali Bezci İlköğretim Okulu ve Akay Köprülü Kavşağı yapılmıştır.

Besa Kule İş Merkezi, Besa Nova evleri ve Yaşamkent Camii projeleri ise devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Türk’e Avrupa’ya vize yok

Almanya Türklere vizeyi durdurdu. AB ülkelerine gitmek isteyen Türk vatandaşlarına vizeler durdu. Avrupa ülkelerinden Schengen …

Sınırsız Hosting