Ana Sayfa / Kime Ait / Salih Erbeyin neci, nereli (MHP eski Denizli Milletvekili S.E kim)

Salih Erbeyin neci, nereli (MHP eski Denizli Milletvekili S.E kim)

Eski MHP Denizli Milletvekili Salih Erbeyin aslen nereli, neci ve yaşı. Salih Erbeyin Hangi Dönem MHP Denizli Milletvekilliği yaptı. MHP eski Denizli Milletvekili S. E, asıl mesleği ve kimdir bilgileri. 

MHP Denizli eski Milletvekili Salih Erbeyin şimdi ne iş yapıyor ve asıl mesleği bilgileri. İstanbul Hukuk Fakültesinden 1988 yılında mezun olmuş ve Denizli’de Avukatlık Stajını yaptıktan sonra Yedek Subay olarak Askerliğini Ankara ve İstanbul’da yapmış. 1991 yılında Denizli’de Serbest Avukatlığa başladı.1991-1999 yılları arası serbest avukat, 1999 yılında yapılan Genel Seçimlerde 21. Dönem Denizli Milletvekili olarak Parlamentoya girdi.1999-2000 yılları arası TBMM de Dilekçe Komisyon Başkanlığı yaptı. 2000-2002 yılları arası TBMM de Adalet Komisyonunda Sözcülük görevi yaptı. 2002 yılında yapılan Genel Seçimlerden sonra Denizli’ye dönerek 1991 yılında başlayıp 1999 yılında Milletvekilliği sebebi ile ara verdiği Avukatlık mesleğine, genç avukatlarla birlikte devam etmektedir.

Çalışma Alanları :
Medeni Hukuk
İş Hukuku
Ticaret Hukuku
Borçlar Hukuku
Gayrimenkul Hukuku
Ceza Hukuku
Fikri ve Sınai Haklar Hukuku

SALİH ERBEYİN NE AÇIKLAMA YAPMIŞTI?

MHP) eski Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Genel başkan Devlet Bahçeli’ye saygı duyduklarını ancak gelinen süreçte değişimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin,MHP’de yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.MHP’den sonra siyasi literatüre giren partilerin iktidar olduğunu belirten Erbeyin, “Bizim eleştirimiz mevcut Genel Başkanımızın şahsına değildir. Genel başkanımız saygı değer bir insandır, 18 yıldır Genel Başkanımızdır, büyüğümüzdür. Bu davaya hizmet etmiştir. Genel Başkanımız başımızda olduğu müddetçe bizim dükkanımıza müşteri gelmemektedir. 18 yıldır bu dükkan bir boy atamamakta, bizden sonra siyasi literatüre giren partiler iktidar olabilmektedir. Milli. Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirasçıları biz Ülkücüler olarak bir Cumhurbaşkanlığını, bir Meclis Başkanlığını, bir Başbakanlığı niye yapamayalım? Bizim diğerlerinden ne tür eksiğimiz var diye baktığımızda bizim diğerlerinden bir eksiğimiz yok” dedi.
Bugün 13 yıllık AKP iktidarı döneminde bütün Türk-İslam Ülkücülerinin diskalifiye edildiğini belirten Erbeyin, “Sayın Genel Başkanımızın yönetim şekliyle Türk Milleti, Türk Milliyetçileriyle iktidar olacak derecede kucaklaşamadı, kucaklaştırılamadı. Bizde şeker var, un var ama niye helva yapamıyoruz? Demek ki yönetim şeklimizde bir eksiklik var diye düşünüyorum. Bizim Genel Başkanımıza hiçbir garezimiz, düşmanlığımız yoktur. Çünkü beraber yürümüşüz. Ama bu yönetim anlayışıyla bu iş gitmiyor. MHP’nin yüzde 40 alıp, önce Başbakanlığı, sonra Meclis Başkanlığını, sonra cumhurbaşkanlığını alabilecek bir potansiyeli varken, biz 40 kişilik grupla 50 kişilik grupla, azdan bir şey olmuyor, azdan hizmet olmuyor’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting