Ana Sayfa / Spor / Salih Özcan Dortmund’a transfer oldu

Salih Özcan Dortmund’a transfer oldu

Milli futbolcu Salih Özcan, Alman devi Dortmund’a transfer oldu. Köln forması giyen milli yıldız Salih Özcan, Alman devi Borussia Dortmund’a transfer oldu. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dortmund için sağlık kontrollerinden geçti. Alman teknik adam Marrco Rose yönetimindeki sarı-siyahlı ekibin milli yıldız için 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Futbıolcu Salih Özcan kaç yaşında, hangi takımlarda top oynadı ve hangi takıma transfer oldu bilgisi. Bundesliga’yı şampiyon Bayern Munih’in 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Borussia Dortmund gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile mücadele edebilmek için çalışmalara başladı. Alman devi milli futbolcu Salih Özcan’ı Köln’den transfer etti.

Bild’in verdiği habere göre 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dortmund için sağlık kontrollerinden geçti. Sarı-Siyahlı ekip Salih Özcan için Köln’e 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

zcan.jpg

Salih Özcan milli formayı ilk kez 29 Mart’ta İtalya ile oynana özel maçta giymişti. Bu sezon Köln formasını 34 maçta giyen genç yıldız 2 gol atarken bir asist katkısında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Icardi paylaşımı, Fener’i çıldırttı

Icardi’nin Konya-Fnerbahçe maçı sonrası paylaşımı dikkat çekti. Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin deplasmanda Konyaspor …

Sınırsız Hosting