Ana Sayfa / Yaşam / Şampiyonlar Ligi canlı veren kanallar

Şampiyonlar Ligi canlı veren kanallar

UEFA ŞL canlı yayın yapan yabancı kanallar ve linkler. Şampiyonlar Ligi maçlarını veren yabancı kanallar ve spor kanalları 3-4 Nisan 2018. Real Madrid maçını canlı veren yabancı spor kanalları ve internet siteleri. 

Canlı şampiyonlar ligi maçlarını veren yabancı televizyon kanalları ve spor kanalları ile canlı maç yayını yapan internet siteleri. UEFA şampiyonlar Ligi 3-4 Nisan canlı maç yayınları ve tüm ayrıntıları. Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz canlı veren yabancı kanalları haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk maçları bugün oynanacak, Juventus-Real Madrid ve Sevilla-Bayern Münih maçlarıyla başlayacak. Bu akşam oynanacak devler ligi maçlarını şifresiz veren yabancı kanallar listesini ve karşılaşmalardan tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.
UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz canlı veren yabancı kanalları sayfamızdan görebilirsiniz. Devler ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalmak isteyen takımların mücadelesi merakla bekleniyor. Bu akşam oynanacak Juventus-Real Madrid ve Sevilla-Bayern Münih maçlarını şifresiz veren yabancı kanalları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz canlı veren kanallar ve maçlardan bilgiler.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR
Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Şampiyonlar Ligi’nde Cengiz Ünder ve Cüneyt Çakır heyecanı

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bu hafta içinde salı ve çarşamba günü oynanacak maçlarla başlayacak. Türk futbolseverlerin gözü Barcelona deplasmanına çıkacak olan Roma’daki lejyonerimiz Cengiz Ünder’de olacak. Türk futbolunun gurur kaynaklarından biri olan Cüneyt Çakır ve ekibi ise Juventus – Real Madrid eşleşmesinin ilk ayağında düdük çalacak.

Şampiyonlar Ligi’nde tamamı TSİ 21.45’te başlayacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

3 Nisan Salı:
Juventus (İtalya) – Real Madrid (İspanya)
Sevilla (İspanya) – Bayern Münih (Almanya)
4 Nisan Çarşamba:
Liverpool (İngiltere) – Manchester City (İngiltere)
Barcelona (İspanya) – Roma (İtalya)

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting