Ana Sayfa / Kadınca / Sanatçı Pınar Aydınlar’a hapis cezası
PINAR AYDINLAR

Sanatçı Pınar Aydınlar’a hapis cezası

HDP’li sanatçı Pınar Aydınlar hapis cezası aldı, Aydınlar’a 10 ay hapis cezası verildi. Pınar Aydınlar nereli, neden hapis cezası aldı ve yaşamı. Sanatçı Pınar Aydınlar, 10 ay hapis cezası aldı. Aydınlar, tarafına ulaştırılan tebligatın ardından 1 hafta içerisinde teslim olacak.

Pınar Aydınlar hapse girecek mi sorusu. HDP’den milletvekili ve belediye başkan adayı da olan sanatçı Pınar Aydınlar’a 10 ay hapis cezası verildi. Aydınlar’a gerekçe olarak,  7 Haziran 2015 seçimlerinde İzmir’de yaptığı seçim konuşmaları gösterildi.

Gazete Duvar’ın haberine göre, ‘Örgüt propagandası yapmak’ ile suçlanan Aydınlar, tarafına ulaştırılan tebligatın ardından 1 hafta içerisinde teslim olacak

PINAR AYDINLAR NERELİ, KİM VE NECİ

HDP PM Üyesi sanatçı Pınar Aydınlar, 2002 yılında halk müziği sanatçısı Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ ile evlenmişti. Bu birliktelikten Turna ve Toprak isimlerinde ikiz çocukları bulunan çift 2011 yılında boşanmıştı.
Pınar Aydınlar, 12 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. 13 yaşında bağlama kursuna başladı. 17 yaşından itibaren de çeşitli derneklerde ve halk eğitim merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı. Daha sonra 1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olarak öğrenimini tamamladı. Bu dönemde profesyonel müzik hayatına ilk adımını attı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting