Ana Sayfa / Kime Ait / Sandisk kime ait, ülkesi

Sandisk kime ait, ülkesi

Sandisk kime ait, hangi ülkenin markası, firması ve Sandisk ürünleri nasıl sorusu. En iyi bellek kartı üreten firmalar markaları. Sandisk ile ilgili tüm bilgiler. 

SanDisk kime ait, SanDisk hangi ülkenin malı, firması, ürünleri ve sandisk bilgileri. teknoloji firma ve markaları ile bellek üreten firmalar. SanDisk, bellek kartları, okuyucular, USB flash sürücüler ve katı hal sürücüler dahil olmak üzere taşınabilir USB bellek ürünleri üreten bir Western Digital alt kuruluşudur. Şirket, 2016 yılında Western Digital tarafından satın alındı.

SANDİSK ÜLKESİ, ÜRÜNLERİ

Sandisk, 1988 yılında Eli Harari, Sanjay Mehrotra ve Jack Yuan tarafından kurulan flaş bellek teknolojileri alanında dünyanın en büyük üreticisidir.

Markayı 2015 yılında Western Digital satın aldı. Western Digital, 1970 yılında Amerika’da kurulan Dünya’nın en büyük Sabit disk üreticilerinden biridir.

Değerli okurlarımız Sandisk ile ilgil Sandisk kime ait ülkesi bilgilerini aktardık. daha fazla SanDisk bilgisi için, Sandisk hangi ülkenin, SanDisk, Kingston Nerenin Malı, Western Digital nerenin malı, Kingston Hangi Ülkenin, Support sandisk, SanDisk Western Digital, SanDisk Türkiye terimlerini google da aratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting